gittigidiyor

Playstation oyunları Hakkında en son gelişmeler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Blizzard’ın Warcraft film projesi bu yeni fragman ile resmiyet kazanmış oluyor.

Blizzard’ın Warcraft filmi projesi üzerine çok yazılıp çizildi. Ancak filmin yapımcısı olan Legendary tarafından ilk fragman yayınlanana kadar kimse filmin neye benzeyeceğini bilmiyordu. Yayınlanan kısa videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. Kısacık sürede hayli fazla aksiyon göreceğinize şüpheniz olmasın.
Videonun bu kadar kısa tutulmasının ana sebebi, filmin resmi tanıtımının Cuma günü Blizzard tarafından resmen yapılacak olması. Blizzard tarafından her yıl düzenlenen BlizzCon etkinliği kapsamında resmen tanıtılacak olan filmin uzun metrajlı bir fragmanı da burada gösterilecek.
Bu arada Blizzard tarafından yapılan bir başka açıklama, artık World of Warcraft abone sayısını resmen açıklamayacaklarını ortaya koydu. Abone sayısı 5,5 milyonun altına düşen oyunun artık fazla vakti kalmamış gibi görünüyor. Blizzard bu Cuma günü Warcraft filmine ek olarak WoW’un yerini alacak yeni bir oyun açıklayacak mı, birlikte göreceğiz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
playstation.jpg
Oyun dünyası için bu yılın en önemli ayı olarak gösterilen Kasım ayının oyunları belli oldu. PS4, PS3 ve PSVita platformları için kesinleşen oyunlar arasında her kategoriden merakla beklenen yapımlar yer alıyor.
Call of Duty serisinin yeni yapımı Advanced Warfare, yılın merakla beklenen futbol oyunu PES 2015, süper kahraman severlerin sabırsızlıkla beklediği Lego Batman 3: Beyond Gotham, sistem gereksinimleri ile şok etkisi yaratan AC: Unity ve kuşkusuz yeni nesil için dört gözle beklediğimiz GTA V listede sabırsızlıkla beklenen yapımlar olarak göze çarpıyor.


ps4-header.jpg

PlayStation 4 Kasım ayı oyunları
Call of Duty: Advanced Warfare – 4 Kasım
Rabbids Invasion – 4 Kasım
Rocksmith 2014 – 4 Kasım
Never Alone (PSN) – 4 Kasım
The Wolf Among Us – 4 Kasım
Akiba’s Trip Undead & Undressed – 4 Kasım
Moto GP 14 – 4 Kasım
Lego Batman 3: Beyond Gotham – 11 Kasım
Assassin’s Creed Unity – 11 Kasım
Pro Evolution Soccer 2015 – 13 Kasım
Grand Theft Auto V – 18 Kasım
LittleBigPlanet 3 – 18 Kasım
Dragon Age Inquisition – 18 Kasım
WWE 2K15 – 18 Kasım
Monopoly – 18 Kasım
Far Cry 4 – 18 Kasım


ps3-header.jpg

PlayStation 3 Kasım ayı oyunları
Call of Duty: Advanced Warfare – 4 Kasım
The Wolf Among Us – 4 Kasım
BioShock Infinite Complete Edition – 4 Kasım
Moto GP 14 – 4 Kasım
Lego Batman 3: Beyond Gotham – 11 Kasım
Assassin’s Creed Rogue – 11 Kasım
Digimon All-Star Rumble – 11 Kasım
Payday 2 (Retail) – 11 Kasım
Pro Evolution Soccer 2015 – 13 Kasım
Hatsune Miku: Project Diva F 2nd – 18 Kasım
Dragon Age Inquisition – 18 Kasım
LittleBigPlanet – 18 Kasım
Escape Dead Island – 18 Kasım
Far Cry 4 – 18 Kasım
Middle-earth: Shadow of Mordor – 21 Kasım
Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom – 21 Kasım


psv-header.jpg

PlayStation Vita Kasım ayı oyunları
The Binding of Isaac: Rebirth – 4 Kasım
Lego Batman 3: Beyond Gotham – 11 Kasım
Tales of Hearts R – 11 Kasım
Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd – 18 Kasım
LittleBigPlanet: Marvel Super Hero Edition –18 Kasım
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayStation-Plus-%C5%9Eubat-Ay%C4%B1-Oyunlar%C4%B1-Belli-Oldu.jpg
PlayStation Plus Şubat Ayı Oyunları Belli oldu




PlayStation kullanıcılarının bildiği üzere eğer aktif bir PS Plus aboneliğiniz bulunuyorsa, her ay ücretsiz yeni oyunlara sahip olabiliyorsunuz.
PlayStation Plus’ın şubat ayı için dağıtacağı oyunların listesi belli oldu! Şubat ayında verilen oyunlar, daha önce pek duyulmamış oyunların arasında yer almakta. Ayrıca kullanıcılara ne yazık ki bu ayda herhangi bir AAA oyun sunulmayacak. Bu ay, listede genel anlamda strateji, uzay ve eğlence konularını ele alan oyunlar bulunmakta. İşte listedeki oyunlar:
PLAYSTATION PLUS ŞUBAT OYUNLARI



  • Helldivers: Democracy Strikes Back (PS4, PS3, PS Vita)
  • Nom Nom Galaxy (PS4)
  • Grid Autosport (PS3)
  • Persona 4 Arena Ultimax (PS3)
  • Lemmings Touch (PS Vita)
  • Nova-111 (PS Vita)
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2016 Ocak ayında ücretsiz olarak indirilebilecek PS Plus oyunları belli oldu. İşte yeni yılda PlayStation 4, PlayStation 3 ve PS Vita için sunulacak ilk oyunlar!


medal_of_honor_warfighter_-_somalia_-_2-1451546821.jpg
Sony'nin PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation Vitaoyuncuları için kullanıma açtığı PS Plus servisinin 2016 Ocak ayındaki ücretsiz oyunları açıklandı.
Bilindiği üzere PlayStation Plus'ta her ay PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation Vita için birçok oyun ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. PlayStation Plus aboneleri, abonelikleri bitene kadar bu oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorlar. Üyelikleri bittiğinde ise oyun direk olarak sistemden kaldırılıyor.
dragonageorigins.jpg

Genellikle bağımsız ve üçüncü parti oyunları ücretsiz olarak PlayStation oyuncularına sunan Sony, bu ay da geleneğinden vazgeçmemiş gibi duruyor. Firma hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay Far Cry 3: Blood Dragon, Freedom Wars King's Quest ve SSX gibi pek de AAA kalitesinde sayılmayacak oyunları PS Plus servisine dahil etmişti.
hardware-rivals-beta-sept-30.jpg

Bu ayın oyunlarına baktığımızda ilk dikkatimizi çeken yapımın sevilen RPG serisi Dragon Age'in ilk oyunu Origins olduğunu görüyoruz. Bir diğer dikkatleri çeken ücretsiz oyun ise efsanevi FPS serisi Medal of Honor'un 2010 yılında uzun bir süre sonra sahnedeki yerini alan oyunu Warfighter olarak karşımıza çıkıyor.
2016 Ocak ayı PS Plus oyunları

Dragon Age: Origins (PS3)
Grim Fandango Remastered (PS4/PS Vita)
Hardware Rivals (PS4)
Legends of War Patton (PS Vita)
Medal of Honor Warfighter (PS3)
Nihilumbra (PS Vita)
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony PlayStation Türkiye, oyun meraklıları için yeni ve ödüllü bir etkinlik başlattı.
playstation_t%C3%BCrkiye_620x280.jpg

Oyun sektörü her geçen yıl hızla büyümeye devam ediyor. türkiye oyun sektörü de by dönemde beklenenin üzerinde büyüme gösteriyor. Oyun konsolu pazarında ise Microsoft’un Xbox One ve Sony’nin PlayStation platformları arasında kıyasıya rekabet bulunuyor. Türkiye pazarında Sony PlayStation platformu öne çıkarken, Sony PlayStation Türkiye ekibi düzenlediği etkinliklerle oyun sevenlerin gönlünü kazanıyor.
PlayStation Türkiye, 5 Şubat – 21 Mart 2016 tarihleri arasında www.areyouplayer.com üzerinden gerçekleştirilecek kampanyasıyla, kullanıcılara nasıl bir oyuncu olduklarını öğrenip PlayStation ödülleri kazanma şansını yakalayabilecekleri bir test sunuyor.
PlayStation Türkiye hem içeriği hem de ödülleriyle oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek yeni bir kampanya düzenliyor. 5 Şubat – 21 Mart 2016 tarihleri arasındawww.areyouplayer.cominternet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek kampanya, kullanıcıların nasıl bir oyuncu olduklarını öğrenebilecekleri ödüllü bir test sunuyor. Kampanya kapsamında sorulan dokuz soruya oyunculuğa kendi bakış açısıyla cevap verenler, hangi popüler oyuncu tarzına benzediğini öğrenip sosyal medya kanallarında paylaşabilecek.
Oyuncular, karşılarına çıkan formda ad, soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini eksiksiz doldurarak PlayStationödülleri için 1 çekiliş hakkı kazanacak. 18 yaş sınırı olan kampanya ile 1 kişi PlayStation 4 20. Yıl Özel Sürümü,1 kişi PlayStation 4 1 TB Oyun Konsolu, 1 kişi PS Vita Taşınabilir Oyun Konsolu, 3 kişi 12 aylık PlayStation Plus Üyeliği, 3 kişi de PlayStation4 Dekoratif Kapak kazanma şansını yakalayacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Mart ayında ücretsiz olarak indirilebilecek PS Plus oyunları belli oldu. İşte PlayStation 4, PlayStation 3 ve PS Vita için sunulacak ücretsiz oyunlar!


broforce.jpg
Sony'nin PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation Vitaoyuncuları için kullanıma açtığı PS Plus servisinin 2016 Mart ayındaki ücretsiz oyunları belli oldu.
Bilindiği üzere PlayStation Plus'ta her ay PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation Vita için birçok oyun ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.
PlayStation Plus aboneleri, abonelikleri bitene kadar bu oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorlar.



Genellikle bağımsız ve üçüncü parti oyunları ücretsiz olarak PlayStation oyuncularına sunan Sony, geçtiğimiz ay bu geleneğinden vazgeçmemiş gibi duruyor.
Firma hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay Grid Autosport dışında, Helldriversve Lemmings Touch gibi pek de AAA kalitesinde sayılmayacak oyunları PS Plus servisine dahil etmişti.
Bu ayın oyunlarına baktığımızda ilk dikkatimizi çeken yapımın PlayStation 4 için ücretsiz yayınlanacak olan Broforce olduğunu görüyoruz.Hollywood'un birçok ünlü ismine ev sahipliği yapan oyun, aksiyonun dibine vuruyor.
Terminatör, Rambo, Machete, Neo ve Chuck Norris gibi birçok efsanevi ismin yer aldığı Broforce, mart ayı boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek.
2016 Şubat ayı PS Plus oyunları

Broforce (PS4)
Galak-Z (PS4)
Super Stardust HD (PS3)
The Last Guy (PS3)
Flame Over (PS Vita)
Reality Fighters (PS Vita)
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony, 2011 yılında hacklenen PlayStation oyuncuları için hediye oyun ve tema dağıtmaya başladı. İşte PSN kullanıcılarını da bekleyen o oyunlar ve tamalar.


488852592-ed.jpg
Eğer 2011 yılında hacklenme problemine dahil olan 70 milyon PlayStation oyuncusu arasındaysanız gelen kutunuzu kontrol etmenin tam zamanı.
Sony, geçtiğimiz yıllarda büyük ses getiren hacklenme olayının ardından, oyuncularının gönlünü şimdi almaya çalışıyor.
Başta PlayStation Network, Qriocity veya Sony Online Entertainment hesap sahiplerini etkileyen bu hack problemi, kullanıcı bilgilerinin sızılmasına ve kullanıcıların hesaplarına girmesinde problemler yaratmıştı.
claim.jpg

Kullanıcıların uzun bir süre hesaplarına ulaşamamasından dolayı Sony,yıllar sonra özür niteliğinde bir kampanya başlattı.
Bu probleme dahil olan oyunculara PlayStation 3, PlayStation Portable vePlayStation Vita oyunlarının yanında temalar hediye edilmeye başlandı.
İşte hediye olarak gelebilecek o oyunlar ve temalar:

PS3
Dead Nation
inFamous
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Rain
Puppeteer
Invizimals: Lost Kingdom
God of War HD Collection

PSP
LittleBigPlanet
Modnation Racers
Patapon 3
Killzone Liberation
Wipeout Pure
Syphon Filter: Dark Mirror

PS Vita
LittleBigPlanet
Patapon 3
Killzone: Liberation

Temalar
WipeEout HD Dynamic Teması
Uncharted 3: Drake’s Deception Teması
Tokyo Jungle Dynamic Teması
The Last of Us Dynamic Teması
Ratchet & Clank Dynamic Teması
Uncharted 2: Among Thieves Dynamic Teması
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony, rakibi Nintendo gibi mobil platformlara göz kırptı. Sony, yakında iOS ve Android için PlayStation oyunlarına benzer yapımlar yayınlayabilir. İşte detaylar.

playstation-sony-forwardworks.jpg


Amerika'da oldukça başarılı satış rakamlarına sahip olan Wii U,Nintendo'nun yine de hamle yapmasına neden olmuştu. Nintendo, DeNa ile anlaşarak mobil oyuncular için oyun geliştirmeye başlamış, geçtiğimiz hafta ise Miitomo isimli oyununu Asya mağazalarında yayınlamıştı. Şimdi buna benzer bir hamle de Sony cephesinden geldi.

Sony çatısı altında kurulan Forwardworks, iOS ve Android platformları için oyun geliştirme felsefesini taşıyor. Sony'nin PlayStation markası altında zaten hali hazırda iOS ve Android platformlarında küçük çaplı oyunları bulunuyor. Sony'nin, Forwardworks bünyesinde PlayStation oyunları kalitesinde yapımlar geliştirmesi bekleniyor.

Sony Forwardworks'ün kurulması AAA yapım PlayStation oyunlarının bire bir şekilde mobil platformlara gelmesi anlamını taşımıyor. Forwardworks'ün, PlayStation ile özdeşleşmiş karakterleri kullanarak mobil oyunculara keyifli "mobil oyun" deneyimi sunması bekleniyor. Mini oyun tarzında çıkış yapması beklenen oyunlar için henüz en ufak bir bilgi bulunmuyor.

playstation-sony-forwardworks-1458811333.jpg


PlayStation 4 üzerinde PS2 oyunlarını HD grafikler ile sunan Sony, yüksek ihtimalle PS2 oyunlarını mobile taşımaz. Ortalama 40 TL ve üstü seviyedePSN'de satılan PS2 oyunları, mobile gelirse 20 TL civarında olması gerekir ki bu da Sony için büyük zarar anlamına gelir.

PlayStation sertifikasına sahip Xperia cihazları geçtiğimiz yıllarda PS Oneklasiklerini oynatabiliyordu. Ancak Sony bu işte tutunamadı ve PlayStationsertifikasını sonlandırmıştı. Forwardworks ile yeni bir başlangıç yapmak isteyen Sony, bakalım bu sefer mobil oyun felsefesi ile oyun geliştirecek mi?
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]PlayStation Plus’ın Nisan ayı ücretsiz oyunları açıklandı![/h][h=2]Yine hayal kırıklığı…
[/h]Sony, PlayStation Plus üyeleri için her ay ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Nisan ayında verilecek oyunlar ise şunlar.
PS-Plus-1.jpg

[h=2]PlayStation 4[/h]
  • Dead Star
  • Zombi
[h=2]PlayStation 3[/h]
  • Savage Moon
  • I Am Alive
[h=2]PlayStation Vita[/h]
  • A Virus Named Tom
  • Shutshimi
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]PlayStation 4, 3.50 güncellemesinin duyurulmayan özellikleri![/h][h=2]Güncellemedeki değişiklik listesi aslında daha da uzunmuş.
[/h]Bu hafta PlayStation 4 kullanıcılarına sunulan 3.50 güncellemesi, PC ve Mac’e kablosuz görüntü aktarımı teknolojisiyle gündeme otursa da, güncellemenin duyurulmayan bazı özellikleri keşfedildi.

Güncelleme ile birlikte PlayStation 4 oyunlarını PC ve Mac platformları üzerinden oynamayı sağlayan internet üzerinden yayınlama özelliğine ek olarak, parti ekranından direkt olarak bir arkadaşınızın oyununa katılabilme, arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda bildirim alabilme gibioyuncular tarafından istenen pek çok özellik PlayStation 4’e eklendi.
Ancak güncel işletim sistemini kullanmaya başlayan kullanıcılar bazı açıklanmayan özellikleri ortaya çıkardı. Bunlar arasında peş peşe ekran görüntüsü almayı kolaylaştıran ekran görüntüsü bildirimini kapatma seçeneği, PlayStation’dan Canlı Yayın uygulamasında oyun listesinde arama yapma ve 3 oyuna kadar favorilerinizi kaydetme imkanı, parti üyesi sayısını 2’den 8 oyuncuya kadar limitleme seçeneği gibi özellikler bulunuyor. Son olarak USB müzik çalar uygulamasının PlayStation 4’e yeniden eklendiğini de belirtelim.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
playstation.jpg


En çok tercih edilen oyun konsolu PlayStation’ın mağazasında bu haftasonuharika indirimler var. Sony’nin oyun dünyasındaki yüzü PlayStation için bazı oyunlar %80’e varan indirimlerle satışa sunulmuş durumdalar
İndirimde olan oyunların çoğu, en çok tercih edilen türlerden biri olanaksiyon türünde. Bu da oyuncuları daha da heyecanlandıran bir durum. Hem PS3, hem PS4 hem de PS Vita için olan oyunlara yapılan indirimler 25 Nisan saat 09.00’a kadar sürecek.
Oyuncuların cebi bayram edecek

Birçok oyuna güzel indirimler yapılmış olsa da, öne çıkan oyunlardan bazılarını sizin için aşağıda listeledik:
- Beyond Two Souls, PS4 için %60 indirimle 11,99$ etiketinden satışta.
- Alien: Isolation, PS4 için %60 indirimle 11,99$ etiketine sahip.
- Manhunt, PS4 için %60 indirimle sadece 5,99$!
- Bully, PS4 için %60 indirimle 5,99$ fiyatında.
- Wolfenstein: The New Order, PS4 oyuncuları için %75 indirimle satılıyor. Fiyatı: 14,99$
- PS3 için BioShock’un fiyatı %60 aşağı çekilmiş: 7,99$
- Okami HD, PS3 için %60 indirimle 5,59$
- %75 indirimle birlikte Red Dead Redemption ve yanında Undead Nightmare paketi, PS3 için 9,99$ etiketiyle satılıyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
F1 yarış serisinin son üyesi F1 2016, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için duyuruldu. Codemastersyaptığı duyuruda oyunu önümüzdeki yaz döneminde çıkaracağını belirtti. İlk oynanış videosu ise Haziran 2016’da gerçekleştirilecek olan E3 2016‘da gösterilecek.
F1_2016_May_003_WM.png

F1 2016‘daki yeniliklerin arasında, daha derin bir kariyer modu bulunuyor. Oyuncuların kendi efsanevi yarışçısını oluşturabildiği bu modda 10 sezona kadar oynanabilecek ve yeni deneme geliştirme programına bağlı zengin bir araç geliştirme sistemi bulunacak.
Güvenlik araçlarının eklenmesi ile gerçeğe daha yakın olacağı söylenen F1 2016‘da yeni bir sokak pisti olan Bakü/Azerbaycan bulunuyor. Oyun tasarımcısı Lee Mather‘a göre, güvenlik aracının tekrar oyuna eklenmesinin yanı sıra ilk defa da sanal güvenlik aracı oyunda yerini alacak. Bunlar haricinde ise F1 2016‘nın serideki diğer oyunlardan çok daha fazla yeni özellik içereceği belirtiliyor.
F1_2016_May_009_WM.jpg

Oyuncular için ana ekran görevi görecek olan yarışlardaki misafirperverlik alanlarında araştırma ve geliştirmeler yapılacak ve oyuncular yarış içi ve dışında gelişmelerini sağlayacak yarışçı antrenörleriile çalışabilecek.
Serideki bir önceki oyun olan F1 2015‘in gerek performans gerekse çoklu oyuncu modunun sıkıntılı olması, F1 severler için kafalarda bir soru işareti bıraksa da ilk oynanış ve detayları E3 2016‘dan daha net bir şekilde alabileceğiz. Codemasters‘ın yarış oyunlarındaki deneyimi ile bakalım F1 2016,yeniden serideki eski başarısına dönebilecek mi?
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony'nin PlayStation platformu için sunduğu ücretli abonelik sistemi PlayStation Plus için düzenlenen kampanya ile kullanıcılara 3 ekstra üyelik veriliyor. İşte detaylar!

playstation-plus.png
Bilindiği üzere PlayStation platformu için sunulan ücretli abonelik sistemi PlayStation Plus'ta her ay PlayStation 4, PlayStation 3 vePlayStation Vita için ücretsiz oyunlar oyunculara sunuluyor. PlayStation Plus sahipleri abonelikleri boyunca oyunları ücretsiz oynayabiliyor, üyelikleri sonlandığında ise oyunlar hesaplarından siliniyor.
Sony tarafından yapılan yeni kampanya ile, Playstation Store'dan 12 aylıküyelik satın alıp PlayStation Plus'a geri dönüldüğü takdirde ekstra 3 aylık ücretsiz üyelik oyunculara sunuluyor.
playstation-plus.jpg
PlayStation 4 için bir yıldan fazla geçerli olan, seçilmiş aksiyon, spor, macera ve FPS türündeki birçok çevrimiçi, çok oyunculu yapımlar ücretsiz olarak PlayStation Plus üyeliği olan her kullanıcıya sunuluyor. Düzenlenen kampanya 10 haziran itibariyle sona eriyor.
Eğer sizde düzenlenen bu kampanyadan faydalanmak istiyorsanız elinizde çabuk tutmakta fayda var.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot][FONT=&quot]PlayStation 4 çıkmadan önce bile bizi heyecandan terletiyordu[/FONT]. Her yeni güncellemede ise içeriği öğrenene kadar gözlerimiz dört dönüyor. [FONT=&quot]Güncelleme 3.55 dün yayımlandı fakat neredeyse hiç bir içeriğe sahip değil[/FONT]. Açıklamasında “kalite ve sistem performansı” dışında hiç bir şey yazmıyor. [FONT=&quot]Sistem performansını ise ne kadar etkilediği şuan için belli değil[/FONT].[/FONT]
[FONT=&quot]
PS4-3.55.png
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=&quot]Bundan önceki “Önemli Güncellemeler” kategorisinde yer alan 3.5 güncellemesi[/FONT] Nisan ayında yayımlanmıştı ve “çevrim dışı görün” özelliği eklenmişti. [FONT=&quot]Dün gelen 3.55 güncellemesi ile şuan için pek bir değişiklik hissetmemekle beraber[/FONT], bundan sonraki önemli güncellemenin ne zaman geleceği konusunda da bir zaman belirtilmiş değil. [FONT=&quot]Bize soracak olursanız[/FONT], bu güncellemeyi yüklemek yerine,[FONT=&quot]ilerleyen zamanlarda gelecek olan büyük güncellemeyi bekleyin[/FONT]. Fakat bilmenizi isteriz ki yakın bir tarihte PlayStation 4 için bir güncelleme mevcut değil. [FONT=&quot]Peki siz güncellemeler ile neler görmek isterdiniz[/FONT]? Yorum bırakıp bizi haberdar edin![/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Far Cry Primal, Diablo 3 ve çok daha fazlası.


PlayStation Mağaza’da sadece bu hafta sonuna özel pek çok büyük oyun %50’ye varan indirimlerle satışta. Oyuncular tarafından beğenilen oyunların çoğu bu indirime dahil. Eğer PlayStation üyeliğiniz Avrupa bölgesinde ise sizi büyük bir indirim bekliyor. Sadece bu hafta sonu faydalanabileceğiniz bu indirimde Fallout 4, Diablo III, Just Cause 3 gibi dev yapımlar bizleri bekliyor. Call of Duty: Black Ops III’te hafta sonuna özel iki kat silah deneyimi kazanma fırsatından bahsetmiştik; bu indirimden de faydalanarak, kendinizi hızlı bir biçimde geliştirebilirsiniz. Sony’nin bu kadar büyük yapımları düşük fiyatlarla PlayStation Mağaza’da sunması yaz aylarının keyfini çıkarmayı kolaylaştıracak.İndirime giren bütün ürünlerin listesi de hemen aşağıda.


AC-Syndicate-5.jpg



  • Just Cause 3
  • Just Cause 3 XL
  • Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition
  • Fallout 4
  • Assassin’s Creed: Syndicate
  • Batman: Arkham Knight
  • Batman: Arkham Knight Premium Edition
  • Call of Duty: Black Ops 3 Digital Deluxe
  • Call of Duty: Black Ops 3 – Gold Edition
  • 1000 bonus ile birlikte 4000 Call of Duty puanı
  • 400 bonus ile birlikte 2000 Call of Duty puanı
  • 3000 bonus ile birlikte 10.000 Call of Duty puanı
  • DiRT Rally
  • F1 2015
  • Far Cry Primal
  • Far Cry Primal – Apex Edition
  • Metro 2033 Redux
  • Metro Redux
  • Metro: Last Light Redux
  • The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Imperial Edition
  • The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
  • The Elder Scrolls Online 750 Crown
  • The Elder Scrolls Online 1500 Crown
  • The Elder Scrolls Online 3000 Crown
  • The Elder Scrolls Online 5500 Crown
  • Valentino Rossi The Game
  • Valentino Rossi The Game Digital Deluxe
  • Valentino Rossi The Game Special Edition

Buraya tıklayarak kampanya sayfasına ilerleyebilir ve bahsi geçen indirimden faydalanabilirsiniz!
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Sony, Flash Sale kampanyasını başlattı[/h][h=2]PlayStation 4, PlayStation 3 ve PSP oyunları indirime girdi.
[/h][FONT=&quot][FONT=&quot]Sony, bu hafta [FONT=&quot]Flash Sale[/FONT] kampanyalarından birine daha ev sahipliği yapıyor. Bu kampanyayla birlikte[FONT=&quot]PlayStation 4[/FONT] konsolundaki [FONT=&quot]pek çok oyun ciddi indirime[/FONT] girdi. [FONT=&quot]Sony[/FONT], Flash Sale kampanyasında[FONT=&quot]PlayStation 3[/FONT] sahiplerini de unutmamış. Onların da faydalanabileceği pek çok ürün sunmuş.[/FONT]
Flash-Sale.png

Eğer [FONT=&quot]Capcom oyunlarını seviyorsanız, [FONT=&quot]Devil May Cry 4 Special Edition: Demon Hunter Bundle[/FONT]PlayStation 4 için bu hafta sadece 14.39 dolar. [FONT=&quot]PlayStation 3[/FONT] kullanıyorsanız [FONT=&quot]Dragon’s Dogma: Dark Arisen[/FONT]‘a 7.49, [FONT=&quot]Dungeons & Dragons Chronicles Of Mystara’a[/FONT] 4.49, [FONT=&quot]Okami HD[/FONT]‘ye ise 4.89 dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz.[/FONT]
[h=2][FONT=&quot]PlayStation Store Flash Sale Ürünlerinin Tam Listesi[/FONT][/h]
  • [FONT=&quot]Aegis of Earth: Protonovus Assault[/FONT]
  • Another World – 20th Anniversary Edition (cross Buy)
  • [FONT=&quot]Bastion (cross Buy)[/FONT]
  • Battle Worlds: Kronos
  • [FONT=&quot]Borderlands: the Handsome Collection[/FONT]
  • Chiivalry: Medieval Warfare
  • [FONT=&quot]Chivalry: Medieval Warfare Ultimate Edition[/FONT]
  • Chronicles of Teddy: Harmony of Exidus
  • [FONT=&quot]Dark Cloud 2[/FONT]
  • Divinity: Original Sin – Enhanced Edition
  • [FONT=&quot]Dmc4se Demon Hunter Bundle[/FONT]
  • Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition
  • [FONT=&quot]Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition[/FONT]
  • Dust: an Elysian Tail
  • [FONT=&quot]Final Horizon[/FONT]
  • Geometry Wars 3: Dimensions Evolved
  • [FONT=&quot]In Space We Brawl (cross Buy)[/FONT]
  • Megadimension Neptunia Vii
  • [FONT=&quot]Nova-111 (crossbuy)[/FONT]
  • Oddworld: New N Tasty (cross Buy)
  • [FONT=&quot]Perfect Universe[/FONT]
  • Pixeljunk Shooter Ultimate (cross Buy)
  • [FONT=&quot]Prototype[/FONT]
  • Prototype 2
  • [FONT=&quot]Prototype Biohazard Bundle[/FONT]
  • Risen 3 – Enhanced Edition
  • [FONT=&quot]Saints Row / Metro Double Pack[/FONT]
  • Saturday Morning Rpg (cross Buy)
  • [FONT=&quot]Siralim (cross Buy)[/FONT]
  • Switch Galaxy Ultra (cross Buy)
  • [FONT=&quot]Table Top Racing: World Tour[/FONT]
  • Teslagrad (cross Buy)
  • [FONT=&quot]The Magic Circle: Gold Edition[/FONT]
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • [FONT=&quot]Thief[/FONT]
  • Transistor
  • [FONT=&quot]Ultratron (cross Buy)[/FONT]
  • Wild Arms 3 (PlayStation 2)
  • [FONT=&quot]Yorbie[/FONT]
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Türkiye’de PlayStation Oyunlarına İndirim Geldi![/h][h=2]Dünya genelinde uygulanan Black Friday indirimlerinde PlayStation Türkiye'de de indirimlerin uygulanacağı belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
turkiye-de-playstation-oyunlarina-indirim-geldi.jpg
Dünya genelinde en çok takip edilen ve yüksek oranlarda alışverişlerin yapılabildiği Black Friday Türkiye'de de pek çok farklı internet sitesi üzerinden kullanıcılara sunuluyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda özellikle PlayStation Store Türkiye için de indirimlerin yapılacağı belirtilirken bu indirimler sayesinde kullanıcılar yüksek oranlarda daha uygun fiyatlar üzerinden oyun satın alabilecek.
Popüler Oyunlar İndirimde!
Yapılan açıklamalardan indirime giren oyunlar ile ilgili detaylar da paylaşılırken Battlefield 1, FIFA 17, Need for Speed, God of War 3: Remastered, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Watch_Dogs 2 gibi pek çok oyunda indirimler mevcut. Oyunlar için uygulanan indirimler sayesinde piyasa fiyatlarının çok altında oyunların almak mümkün olurken yeni fiyat listesi de oluşturulmuş durumda.
Battlefield 1 269 TL yerine 149 TL, FIFA 17 269 TL yerine 161 TL, Watch Dogs 2 Gold Edition 329 TL yerine 224 TL'den satışa sunulacak. Bu oyunlar dışında dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşan ve PlayStation’da da oynanabilen GTA 5 189 TL yerine sadece 99 TL üzerinden satışa sunulacak. Uygulanacak yüksek oranlardaki indirim ile kişiler yüzde 50'den fazla bir indirim elde edebilecek. Uygulanacak bu indirimlerle Black Friday kampanyası ile sınırlı olduğundan dolayı mutlaka oyunların bu dönem içerisinde de satın alınması gerekiyor.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Steam'de Black Friday İndirimleri Başladı[/h][h=2]Oyun konusunda en çok ilgi çeken platformlardan birisi olan Steam için Black Friday indirimleri başladı. İşte indirimli oyun fiyatları.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
steam-de-black-friday-indirimleri-basladi.jpg
Black Friday 24 Kasım itibariyle dünya genelinde başlarken özellikle popüler platformlarda uygulanan yüksek oranlardaki indirimler dikkat çekiyor. Piyasa fiyatlarının çok daha altında bir fiyata satılan oyunlar özellikle oyun almak isteyen kişiler için cazip bir seçenek yaratırken Steam için yapılan yeni açıklamalarda Black Friday kapsamında hangi oyunlarda indirimlerin olduğu detaylı bir şekilde belirtildi.
Steam’de İndirim Var!
Black Friday kapsamında 29 Kasım'a kadar kişilerin indirimli oyunları satın alabilmesi mümkün olurken bu kampanya dahilinde kişilerin satın alabileceği oyunlar ve indirimli fiyatları şöyle;
DOOM: 72 TL
Tom Clancy's Rainbow Six Siege: 65 TL
Fallout 4: 59 TL
Counter-Strike: Global Offensive: 16 TL
The Elder Scrolls V: Skyrim: 10 TL
GTA V: 89.5 TL
Far Cry 4: 45 TL
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition: 44.99 TL
Rocket League: 18 TL
Euro Truck Simulator 2: 9.75 TL
Just Cause 3 XL: 32 TL
Total War: ATTILA: 20 TL
Bu oyunlar arasında kuşkusuz en çok dikkat çeken ilk anda GTA 5 olurken Counter-Strike ve Euro Truck Simülatör gibi gelişmiş ve popüler oyunlar da yine indirimler dahilinde kullanıcılara sunuluyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst