gittigidiyor

Pokemon Go, oyuncu kitlesini kaybetti ama hala kazanıyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Pokemon Go, oyuncu kitlesini kaybetti ama hala kazanıyor![/h]Oyuncu kitlesinin yüzde 90'ını kaybeden Pokémon Go, hala en çok kazanan oyun. Peki bu kadar para nasıl oluyorda kazanılıyor?
05 Haziran 2017 14:58 Oyun
22325-650x315.jpg

Geçtiğimiz ayların önemli bir ismi olan Pokemon Go, trendi eskisi gibi değil. Uğruna ölenler mi dersiniz, hırsızlıkla suçlananlar mı.. Bir Pokemon Go, efsanesi dolandı durdu aylarca. Nihayetinde Pokémon Go trendi de son bir kaç ayda sönmeye başladı. Oyun çıkışının bir sene sonrasında bile halen şirkete çok kazandırıyor.
Geçen sene Temmuz ve Kasım ayı arasında dakikada yaklaşık olarak 130 dolar kazanan şirket şimdilerde 99 dolar kazanıyor. Söz konusu bilgiler son beş aydır günlük olarak 148 bin kullanıcı olan oyunla ilgili. Bu sayı Temmuz ayında çıkışında Kasım 2016'ya kadar olan sürede ise 1,600,000'di. Yani ciddi bir düşüş var. Bu sayı da 1,450,000'lik bir düşüşü gösteriyor.
Orjinal oyuncu kitlesinin yüzde 90'ını kaybeden Pokemon Go için hala bu rakam oldukça yüksek. Hala oynayanlar ve oyun içi satın almalarda para ödeyenler var.
Hali hazırda zirve olan oyun 149 dolarla Candy Crush Saga. Think Gaming yaklaşık olan değerlerle çalıştığı için 75 binin üzerinde oyun yapımcısı, yatırımcısı ve yayımcısı tarafından kullanılıyor. Bu yüzden verilerin doğru olduğunu yahut isabetli olduğunu söylememiz mümkün.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst