gittigidiyor

Powervu dan dÖnÜŞte dİĞer kanallar yok

kumluyer

Aktif Üye
Kısaca şöyle anlatayım arkadaşlar.dreambox 920 Cihazda merlin 2.5 yüklü.power vu emuda veya oscam emuda powervu kanalları izlerken diğer bir şifreleme sistemi kullanan kanallara geçtiğimde kanallar açmıyor.bir türlü çözemedim neden olduğunu.cihazı kapatıp açınca kanallar geliyor.tekrar powervu kanala gidip gelince yine aynı açılmıyor.yardım bekliyorum..teçekürler....kısa dedim ama biraz uzun oldu...

coolmeen

Aktif Üye
İlk olabilecek şey oscam versiyonu degiştiripte dene.Olmazsa pli imaj yükleyip dene.Gerçi merlin imaj emulatör konusunda sıkıntılı değil diye biliyorum.Am sen yinede oscam versiyonu degiştirip dene.

kumluyer

Aktif Üye
coolmeen üstadım kanallar her emuda aynı kanal açık görünüyor yani şifre açilmış gibi ama tık yok.DREAMBOX 920 YE UYGUN PLİ İMAGE VARMI AYRICA BOOTTA KALMA İHTİMALİ FAZLA...GİBİ..

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.