gittigidiyor

Prime Gaming Bonusu....3 Oyunu Hediye Ediyor!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
rime Gaming Şubat ayının başına kadar kullanıcılarına Steam değerleri 600 TL'nin üzerinde olan 3 oyunu hediye ediyor. Star Wars Jedi: Fallen Order, Total War: Warhammer ve World War Z: Aftermath oyunlarını Şubat ayının başına kadar Prime Gaming üzerinden ücretsiz alabilirsiniz.


Star Wars Jedi: Fallen Order​

Star Wars Jedi: Fallen Order


EA Games tarafından 2019 yılında piyasaya sürülen Star Wars Jedi: Fallen Order oyununda ana karakterimiz Cal isimli genç bir Jedi'ın yaşadıklarını oynuyoruz.


https://gaming.amazon.com/loot/starwars?ingress=amzn&ref_=SM_JFO01F_P1_CRWN
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

World War Z: Aftermath​

World War Z: Aftermath


World War Z: Aftermath, 2021 yılında Saber Interactive tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü. 2019 yılında çıkan World War Z ender başarısız olmayan film uyarlamalarından bir tanesi olarak aklımıza kazınmıştı. World War Z: Aftermath özellikle birinci şahıs görüş açısını oyuna getirmesiyle birlikte oldukça değişik bir deneyimi biz oyunculara sunuyor.


https://gaming.amazon.com/loot/worldwarzaftermath?ingress=amzn&ref_=SM_WWZAS1F_P1_IGP
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst