Sami Ertaga
Aktif Üye
Takıntı değil, haberleri paylaşıyorum.Sami usta maşallah felaket tellalı gibisin bu kadar takıntı yapma lütfen yaşanan depremi biliyorum elbetteki rabbim bir daha göstermesin inşallah bu korku zaten hiç birşeye benzemez 1999 deperemini yaşamış biri olarak günlerce durmayan o sallantıyı bilirim gecenin 03,ünde zangır,zangır sallanan kapıların kilitlenip açılamadığı çıkmak için binlerce insanın kaçamayıp enkaz altında kaldığı fakat bu konuda halen gelen giden hükümetlerin,de insanların geleceğiyle oynadığı bir coğrafyada vergiyle geçinen fakat bu vergilerin insanlarımıza hiç bir getirisi olmayan böyle tuhaf bir memlekette yaşıyoruz bilim adamları istedikleri kadar bağırsınlar uyarsınlar ne halkımız buna aldırış ediyor nede başımızdakiler varsa,yoksa vergileri alalım,da halk ne yaparsa yapsın sen ölmüşsün senin canların gitmiş onların umurunda bile değil meclise bir sürü yasa tasarısı getiriliyor hangi birini kabul ediyorlar kendi saflarında olmayan vekillerin oy çokluğu ile red veriliyor neyi konuşuyoruz,ki hiç biri halkı düşünmüyor onlar alacakları maaşı hakları olmayan emekli maaşlarını hatta 1,5,10 yerden ne kadar maaş alırız ne kadar huzur hakkı alırız diye 2 yılda emekli olup hala meciliste sadece el kaldırmakla halkı nasıl sömürdüklerini hatta utanmadan insanların gözünün içine baka,baka alaycı bir şekilde güldüklerini göremiyor olmak ancak bizim halkımıza müstehap kaldı,ki o günlerden beri bu konuda ne yapıldı hangi iyi çözüm kalite,denetim yapıldı sadece yaptıkları topu belediyelere atarak kentsel dönüşüm kararı uygulatılıyor müteahitler yine eskisi gibi istedikleri gibi at koşturuyor zaten bir çoğuda onları serbest bıraktıkları için destekleyen yandaşlar sen istediğin kadar buradan uyar bilim adamları uyarsın kim takar onları atı alan üsküdarı geçmiş zaten şöyle bir,iki fıkrayla sonlandırayım işte bizde böyle fıkra gibi bir memleketiz vesselam selam ve sevgilerimle.
![]()
99 depremini ben de yaşadım ama 6 şubat depreminin yanında hafif kalıyordu.