gittigidiyor

Project CARS 2 oyununun indirme boyutu belli oldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Project CARS 2 oyununun indirme boyutu belli oldu

Günümüz oyunlarına yakışır bir boyuta sahip Project CARS 2.


22 Eylül 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan Project CARS 2 oyununun indirme boyutu belli oldu. Xbox Store üzerindeki satış sayfasının güncellenmesi ile ortaya çıkan bu bilgiye göre, Xbox One kullanıcıları bu oyunu indirirken 36.39 GBcivarı bir dosya indirmek durumunda kalacak. Bu rakam muhtemelen Xbox One X, PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro konsollarında da aynı olacaktır. Fakat PC platformundabiraz daha yüklü, belki 40GB gibi bir boyut ile karşılaşabiliriz.


project-cars-2-screen-01-ps4-eu-26jan17.jpg

Project CARS 2 ile Dinamik koşullar ve Üst Seviye Fizikler

Slightly Mad Studios’un son derece olumlu eleştiriler alan Project CARS oyununun bir sonraki evriminde modern motor sporlarını tüm yönleriyle deneyim edin ve 170’ten fazla lisanslı otomobilindireksiyonunda soğukkanlılığınızı gösterin. Touring otomobillerden ileri düzey dayanıklılık prototiplerine kadar akla hayale gelebilecek tüm motor tiplerine, arazi ve hava koşullarına karşı yeteneklerinizi teste tabi tutacak dünya çapındaki pistleri ve motor sporlarının tüm dünyasını deneyim edin.
Aslına uygun şekilde tasarlanan Project CARS 2, profesyonel yarış pilotlarından alınan geri bildirimler ve titizlikle yapılan test süreci sonucunda yol yüzeyi, hava ve pist koşullarına gerçek zamanlı olarak tepki gösteren, son teknolojiyle oluşturulmuş fizikler sunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst