gittigidiyor

PS4 Oyunlarını PS4 Pro'ya Aktarmak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Kasım ayında Sony'nin geliştirilmiş oyun konsolu PlayStation 4 Pro satışa sunulacak. PlayStation 4 sahipleri yeni konsola oyunlarını nasıl aktaracak sorusu cevap buldu.

09.09.2016 / 10:00
ps4-oyunlarini-ps4-pro-ya-aktarmak-1.jpg
Geçtiğimiz gün, Sony yeni oyun konsolu PlayStation 4 Pro, kısaca PS4 Pro'yu görücüye çıkarttı. 10 Kasım'da satışa sunulacak konsolun Türkiye fiyatı henüz bilinmese de şimdiden oyuncular cihaz için hazırlıklara başladı. Peki, yeni konsola geçecek PS4 sahibi oyuncular, oyunlarını nasıl aktaracak?
PS4'ten PS4 Pro'ya oyunları aktarmak

PlayStation'ın resmi açıklamasına göre, bu işi düşündüğümüzden çok daha kolay yapacağız. Tüm oyunlarımızı, kayıt dosyalarımızı, yakalanmış videolarımızı ve ekran görüntülerimizi, sistem ayarlarımızı ve kalan tüm içeriğimiziethernet kablosuyla PlayStation 4 Pro'ya atabileceğiz.
Bu kulağa harika geliyor çünkü yavaş UBS hızları nedeniyle harici hard disküzerinden PS4 Pro'ya aktarım yapmak büyük bir işkenceye dönüşecekti. Üstelik hard disk üzerinden atmaya çalıştığımızda, önce yedek yapmamız gerekecekti. Kısacası zamandan hayli tasarrufumuz olacak.


ps4-oyunlarini-ps4-pro-ya-aktarmak-2.jpg

Ethernet kablosuyla aktarım PS4 için yeni standart olacak

Bu işlem ayrıca normal PS4'ten normal PS4'e, PS4 Pro'dan normal PS4'e ve PS4 Pro'dan PS4 Pro'ya aktarımda da geçerli olacak.
İşlem için iki makinenin de aynı PSN hesabından giriş yapması ve 4.00 veya üstü sistem güncellemesini alması yeterli olacak
Elbette böyle bir imkanınız yoksa, PSN hesabınıza girip, her şeyi baştan indirebilirsiniz. Eğer iki konsolda da giriş yapılmışsa tüm oyunlarınız, bilgileriniz ve verileriniz yeni konsolunuza aktarılabilecek. Bu işin biraz zorlu yolu çünkü ethernet kablosu iki sistemi birbirine bağlama konusunda büyük avantajlar sunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst