gittigidiyor

R.Madrid'den Galatasaray müjde

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
vdk0j.jpg



Real Madrid, Kopenhag'ı deplasmanda mağlup etti ve Galatasaray'ın Avrupa'da yoluna devam etmesini kesinleştirdi.


Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın yer aldığı B Grubu'nda Danimark temsilcisi Kopenhag ile İspanyol devi Real Madrid karşı karşıa geldi. Parken Stadı'nda real Madrid 2-0 yenerek grubu zirvede tamamladı, busonuç Galatasaray'ı ise oldukça rahatlattı.

FC Kopenhag 0 - 2 Real Madrid
25' 0 - 1 Luka Modric
48' 0 - 2 Cristiano Ronaldo

Bu mağlubiyetin ardından Galatasaray ile birlikte 4 puanı olan Kopenhag, ikili averajla sarı-kırmızılı takımın gerisinde olduğu için grubu son sıradatamamladı. Real Madrid ise 16 puanla gruptan lider çıktı.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Luka Modric ve 48.dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti.

İspanyol ekibinin ikinci golünü kaydeden Cirstiano Ronaldo, ŞampiyonlarLigi'nde tarihe geçti. Portekizli yıldız, Devler Ligi'nde grup maçlarında 9 golatan ilk oyuncu oldu ve adını tarihe yazdırdı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst