gittigidiyor

Rakip oyuncuları tebrik etmiyorum

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,989
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
Usa
[h=1]Kenan Atik: Rakip oyuncuları tebrik etmiyorum[/h][h=2]Denizlispor Teknik Sorumlusu Kenan Atik, 3-2 kaybedilen Kasımpaşa maçının ardından sert ifadeler kullandı.[/h]
kenan_atik_rakip_oyunculari_tebrik_etmiyorum_1607715031_93.jpg


[FONT=&quot]Yukatel Denizlispor teknik sorumlusu Kenan Atik, 3-2 kaybedilen Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluş beINSport'a konuştu. Kasımpaşa'nın ikinci golü öncesinde sakat oyuncu olduğunu ve rakibin topu dışarı atmasını beklerken kaleye gidip gol attıklarını söyleyen Kenan Atik, [FONT=&quot]"rakip oyuncuları tebrik etmiyorum"[/FONT] ifadesini kullandı[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Kenan Atik, [FONT=&quot]"Rakibimizin attığı ikinci golde sakat varken oyuncularımız 'topu dışarı atın' dedi. Ama rakip bunu dikkate almadı. Açıkçası böyle gol yemek insanın canını acıtıyor. Rakipten bunu beklemezdim. Hakemin en azından oyunu durdurması gerekiyordu" Kendi takımında sakat varken topu dışarı atmayan bir rakip vardı. Biz düşme potasındayız ve rakibi düşündük oyunun durmasını istedik. Ben kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakip oyuncularını tebrik etmiyorum"[/FONT] şeklinde konuştu.

spor.haber7.com[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst