Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline Plus Serisi Private Yazılımlar 04.12 2015

abi ben ucretli ip tv kullanyorum..bu kurtarma yazilim yuklersem sonra super ayirlar dan ip tv aktvyason numara yuklersem. ucretli iptv yenidenn kullanabilirim.degil.mi

abi ben ucretli iptv kulanyorum o yazlim yuklersem gider mi??yoksa yazlim dan sonra super ayar dan tekrar aktiv numara grince calisir?

redline ts 2500 e bu yazılımı attım hd geçişlerindeki titreme gitti ama netcenter içindeki xtream uygulaması da kayboldu onu nasıl yükleyebiliriz?

güncel yazılımda mevcut biliyorum ama güncel yazılımda hd geçişlerinde titreme var bu sürümde yok o yüzdn sordum

burdan indirdim 400 plus yazilimi atim usta deisen bisey yok orginal yazilim datebes girdim sw yerinde yok bisey

Redline ts 7000 plus lar için yokmu bizler niye garibanız ya herkese varda bize yokmu

redline ts 5000 plus var bende. xtream codes ip nasıl çalışıyor. üyelik mi almak gerekiyor

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri