gittigidiyor

Redline ts 75ºº hd tiger z880&950

habib723

Aktif Üye
Katılım
24 Şub 2012
Mesajlar
533
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
ya arkadşlar bir problemim var size danışıyım dedim...

yukarıda yazdığım gibi tiger z880&950 hd cihazım var(TS7500HD DÖNÜŞÜMÜ)
bende bulunan ip tvleri tvlist.txt diye bir metin klasoru acıyorum ve içine ip tvleri ekliyorum sorum şu ya ne aptıysam ip tv bölümüne gittiğimde makina usbden iptvleri yüklüyor ama yükleme bitii gibi cihaz reset atıyor farklı bir yerde hata mı yapıyorum yoksa farklı bir şeymi var ya da ben mi atmasını bilmiyorum.

® NOT® hex editorle kendi ipt vimi alıp tekrar yüklemeye çalıştıgımda da hata veriyor ne apiyim şimdi cihaza

bu aralar aklıma başka şeyler geliyor niyeti bozdum gidip bir tane Vu+duo² alıcam cidden niyeti bozdum başka çare bırakmadı bu REDLİNE cik :D
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst