gittigidiyor

Redline ts 7500 hd müşteri önerileri

habib723

Aktif Üye
Katılım
24 Şub 2012
Mesajlar
533
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Arkadaşlar ben Redline Firmasına böyle bir mesaj attım iletişim kısmından sizlerde gerekli önerileri yazın en azından biraz çalışsınlar belki güzel bir çalışma yaparlar bu şekilde.. adres şu:

http://www.redline.com.tr/iletisim.asp

öncelikle kolay gelsin. Ben Ts 7500 hd cihazınızı kullanan müşteriyim.
1-2 konuda öneri ya da bilgi paylaşmak istiyorum.
1. si cihazda bulunan online movies ile ilgili olarak görüldüğü gibi türkçe ingilizce arapça vs dillerde filmler bulunmaktadır.
tavsiye olarak tahminimce şu yapılsa çok güzel bir uygulama olurdu.
Örneğin ingilizce filmelrin olduğu kısımda extradan türkçe altyazılı bir bölüm eklenip ya da kendimizin secebileceğimiz bir alt yazı seçenği eklenilse güzel olurdu.
Bunun yanı sıra Al jazzere bölümünde online ilmler bölümü var orada da bulunan tüm filmler rusça destekli onlarda da düzeltme olursa çok harika olur.
ve en önemlisi server setting(süper ayarlar) kısmında yer alan bir takım sharing destekli bölümler mevcut
örneğin t-cam, ms-cam, gs-cam gibi kısımlar.
Ben Türkiyede bulunuyorum ve açıkçası bununla ilgili olarak sharing yapan bir yer bulamadım.
Cihazı aldığım yere de sormama rağmen bu bölümler ile ilgili tam olarak bilgi sahibi değiller.
Eğer böyle bir bölümü kullanamayacaksam ve cardsharing olayı yapılamayacaksa uydu cihazında bulundurulması ne kadar sağlıklı bu kendi fikrim tabi eğer böyle card sharing yapan yer varsa bilmiyorum o zaman bulunabilir bu kısımlar..
Bu mesajı okuduğunuz ve not alıp ilgili kişilere aktaracağınız için şimdiden teşekkürlerimi sunmakla birlikte saygılarımı hürmetlerimi sunmaktayım... Hayırlı çalışmalar..
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst