gittigidiyor

redlıne ts 7500 pc üzerinde ip tv linkleri direk makineye atabiliyormuyuz

djomer

Aktif Üye
bugun bir yere gittim arkadasımın biri cihazın ip numarasımı alıp pc den ip tv kanallarını yüklerken gördüm r32 kablo baglamadan ama makineye internet baglıydı ve ordan buldugu bir dosya da mesala kanal ismi ve ip tv linkleri yapıştırım direkmen makinede görünüyordu bizim makinedede öyle bir imkan var mı acaba varsa cihazın ip numarından ip tv linkleri direkmen pc üzerinden makineye atabiliyormuyuz acaba şimdiden cevaplarınız icin tşk şimdiden gördügüm seyı paylaşmak istedim saygıllarımla...

memoli1478

Administrator
al bu ip tv listeyi cihazına usbden yükle sorunsuz yüklemesi gerekiyor
eğer yüklemezse yazılım sorunludur ok kanal listenin yedeğini almayı unutma

Ekli dosyalar

• tvlist.rar
    13.2 KB · Görüntüleme: 142

djomer

Aktif Üye
hocam haklısın ip tv kanalların üzerine geldigimde tamam acılacak makine kapanıp sonra tekrar acılıyor makineye bir proglam oldu makine cok yavaşladı o proglamı günceledigimde beri eskiden cok hızlı acılıyordu ip tv kanalları ama suan cok gec acılıp sonra makine devre dışı bırakıyor peki hocam baska yazılım falan yada eski yazılıma dönmem imkanı yok mu bir yol göstersen hocam ve 2014 yazılım vıpler özel yazmısınız o nedir o yazılım dan bahsediyonuz redlıne icin demişsiniz dogrumu dogru sa o yazılım bende almak istersem ne yapmam gerek şimdiden sonsuz tşk hayırlı cumallar dilegimle...

djomer

Aktif Üye
ustam makinemin bilgileri böyle

1net 2tn vfd 256 15x2 su red r cv3 4 37
00 11 05 58 1a 92 söyle yazılıyor bu makineye hangi yazılım daha iyi hocam bana bir yol gösterebilirmisiniz şimdiden tşk

memoli1478

Administrator
eğer cihazın redline ts7500 hd ise bu yazılımı at eski haline dönecektir ok
sorun olursa pm at yazılımı usbden at ok

Ekli dosyalar

• ts7500 hd fix.rar
    6.1 MB · Görüntüleme: 76

cebjk

Aktif Üye
ts 3000 içinde yazılım varmı

memoli1478

Administrator
şuan yok dostum yeni yazılım verilkecek ona firma tarafından son çıkan yazılımlarda sorun var diye firmalar bazı cihazlara 34 39 lu yazılımları verdi

habib723

Aktif Üye
ya memoli usta dün 3437 v yaılımını attım ts 7500 e online filmlerden bir iki film izledik sabah kalktık makinayı actığımızda aclıyor sonra 1-2 sn sonra donup reset atıyordu ben yazılımdan şüphelendim... eski yazılımlardan attım sorun devam etti birde flash la atıym dedim flash attım gene sorun devam etti ardından makinayı aldğım yere götürdüm aynı şeyleri ordaki arkadaşta yaptı baktı olmad makinayı açtlar anten yerindeki tuner girişinin ksa devre yaptığını makinayı fabrikaya göndereceklerini 1-2 hafta beklemen gerektiğini söylediler şuan cihazsızım bakalım ve uyducihazı gömülü tvden işleri hallediyorum... :D

habib723

Aktif Üye
Memoli Ustam Ya TS 7500 hd makinadan yüklü ip tv adreslerini usb ye falan atma şansımız var mı acaba... telefonumda iptvplayer yüklü malum bazen evde olmuyorum telden o cihazımdaki iptv kanallarını izlemek istiyorum...

denedim herşeyi yaptım bir türlü kaydetme şansım olmadı

memoli1478

Administrator
ilk olarak usb flash diskini cihazına tak ve kaydet seçeneğinden yazılımı komple usbye aktar sonra hex editörü indir gold yazılım arge bölümünden ve kur programı pcye sonra usbye kaydettiğin yazılıma sağ tıkla mause ile ve hex ile aç yazılımı sonra en üstte elfeneri simgesi var ona tıkla bir kutucuk açılacak işte o kutuıcuğa
http yaz ve tüm ip listesi önüne gelecektir kolay gelsin

habib723

Aktif Üye
s.a

ilk olarak usb flash diskini cihazına tak ve kaydet seçeneğinden yazılımı komple usbye aktar sonra hex editörü indir gold yazılım arge bölümünden ve kur programı pcye sonra usbye kaydettiğin yazılıma sağ tıkla mause ile ve hex ile aç yazılımı sonra en üstte elfeneri simgesi var ona tıkla bir kutucuk açılacak işte o kutuıcuğa
http yaz ve tüm ip listesi önüne gelecektir kolay gelsin

teşekkürler saoalsın

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.