gittigidiyor

redline ts 75000

djomer

Aktif Üye
yenı bir cihaz elime geldi daha dönüşüm yapılmamış memo ustanın yazılımını atıyorum proglam yemiyor neden olabilir acaba pc yazılım atıyorum usebeden de denedim yazılım uygun deyil cevap için tşk şimdiden

djomer

Aktif Üye
hemen deniyorum gittim r32 kabloda aldım ama benım kablo hergün yazılım onunla yukluyorum tşk baba memo usta

djomer

Aktif Üye
abe proglam yemiyor usbeden nasıl yükleyeceğim yardım bekliyom gene

01adana

Aktif Üye
herkese iyi günler bende redline ts 7500 var bunu samsat 700 hd ye dönüştürmek istiyorum ama yazılımı loadere atınca program hemen açılıp kapanıyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

djomer

Aktif Üye
memo usta baska pc de denedim gene yazılım yemıyor sıkıntıyı çözemedim lütfen usebden yukluyom gene olmuyor ne yapmam gerek cevap bekiyom

djomer

Aktif Üye
memo ustam sürüm suan 34 90 ama bir turlu dönüş yazılım almıyor yardım edin deli olacağım inanki

djomer

Aktif Üye
memo usta ancak yazılımı usebeden atabilirim öyle düşünüyorum ama aynı makine olacak yoksa pc den yazılım atamam kesin makinede sıkıntı mı var bilmem

ancuz02

Aktif Üye
ünce kurtarma yazılımı at daha sonra dünüşüm yazılımı dene

memoli1478

Administrator
normal yazılılımı almıyorsa cihazda sıkıntı vardır kesin orginal yazılım verdim sana gene yemiyorsa en yakın servise baktır

djomer

Aktif Üye
tşk memo ustam kesin cihazda sıkıntı var düşünüyor ama böyle bir sey var kendi orjınal yazılım usebeden atabılıyorum

djomer

Aktif Üye
ancuz02 verdiğin yazılım usebeden yedi ama şimdi dönüşüm yazılım alacakmı onu bilmem

djomer

Aktif Üye
ts 7500 makinesi olan biri dönüş yazılımı usebden makineme denemek istiyorum yada başka yol kalmadı biri sesimi duysun makinesi 7500 olan kişi proglamı alıp bana verebilirmi lütfen usebeden onu denemek istiyorum memo ustanın verdiği dönüşüm yazılımı kullanıyorsa bekliyorum ne orjınal yazılı pc den alıyor nede dönüşüm orjınal yazılım sadece usebeden alıyor ..

ancuz02

Aktif Üye
beklemede kal sana usb de tiger yazılımı verceyım ama almaz şansını dene belki olur

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.