gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

dertli36

Aktif Üye
son yazılımda topten cam aktif renkler değişiyor mavi kırmızı yeşil uyduya göre pcler cumartesi elimde çokşey ddeğişcek burda

hocam t serisi t7500 ler için bi çalışma varmı acaba tşkler

ali aslan

Aktif Üye
ts 7500 çift ekran özelliği var orj yazılım vermiycem editli verecem kaplan z serisi 880 ts 7500 için

osman

Aktif Üye
ts 7500

redline kendi sitesinde 34.65 yazılımı vermiş deneyen varmı

ali aslan

Aktif Üye
editlidir orjinal değildir hayırlı olsun bs cam aktif sadece nilsat ve hotbırd orjinalde 42 ve w3

Ekli dosyalar

• 3465 tiger.rar
    6.4 MB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:

ali aslan

Aktif Üye
ConsoleDown_v1.3.3.11.exe -f .\rom.bin -c 1 -i 1512 bu şeki olacak hüseyin senin ki com 6 olmuş sen loderi kople sil çöpe at bunu indir bunla yüklen usb rs 232 olmaz

Ekli dosyalar

• rom loder.rar
    3.1 MB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:

21huseyin

Aktif Üye
hata

Ali ustam usb ile bağlıyorum taktığım port 6 olduğu için 6 ya ayarladım 1 de hiç görmüyor zaten

21huseyin

Aktif Üye
hata

Hocam şimdi şöyle bir durum var bilgisayarım masaüstü com 1 iletişim bağlantı noktası olarak görünüyor port girişine rs232 bağladığımda hiç bir şey değişmiyor bu yüzden usb dönüştürücü aldım onu da taktiğimda başka portlarda göründüğü için bende uartloader portunu 6 ayarladım çünkü zaten port 1 iletişim bağlantı olarak görünüyor.Port 1 olarak ayarlayıp iletişim i devre dışı bıraktım yine aynı hatayı verdi

levlevent

Aktif Üye
normalde zaten xp aygıt yöneticisinde comlar iletişim bağlantı noktası diye yazar bendede öyle
com1 çalışmama sebebi çok tur
com1 donanımsal bir arıza olmuş olabilir yada başka bir çalışan program com1 kullanıyo olabilir com1 i özellikleriden com10 yap mesela açık bir program kullanıyorsa izin vermiycektir ama yapabilirsen com10 olursa taktığın usb dönüştürücüyü com1 yapabilirsin

21huseyin

Aktif Üye
hata

Hocam com1 olarak değiştirdim sorun yok connection succes yazıyor ancak cihazı arkadan açtığımda hiç bir şey değişmiyor please turn on the power kısmı öylece kalıyor ve hiç bir şey yüklemiyor

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.