Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
yeni cihaz ve farklı model cihaz yazılımları eklenecektir hiçbiryerde yoktur
sizler için bu cihazlar ustunde durdum ve tamamını hack ettim herşeyi var elimizde
hizmet siz uyeler için sizlerdende foruma paylaşım bekliyorum arkadaşlar

tigerede yazılım vermişler 34.88 ip tv menü deyişmiş kanal gecişleri hızlanmış incelediklerim bunlar

elimizdeki mevcut cihazın bir kaç firma tarafından desteklenmesi biz tüketiciler için bir şanstır tabiki dönüşüm oldukları için özellikle emegi geçen başta memoli ustamız olmak üzere herkese teşekkür ederiz

arkadaşlar kurtarma yazılımı atarsanız eyer usbnin boş olması önemli deyil icinde birşeylerde olabilir rom.bin yapın usb yi cihaza takın kumandadan cihazı kapat ac istediğiniz rakama 3 kere peş peşe basın yazılım alacaktır denenmiştir

arkadaşlar her dönüşüm 2 yıllık z share ve 6 aylık ip tv demektir
cihazınızın serveri bittiği zaman tigerden gnanta çevirdiğiniz zaman cihazın seri nosu sisteme
yeni cihaz olarak yansır ve 2 yıllık z share verir 6 aylık iptv yayınları veririr umarım nedemek istediğimi anladınız helvasını yemek size kalıyor firma bunun farkında değil farkına varırsa
boot versyon değiştirmek zorunda kalır boot versyon değişirse dönüşümün sonu olur onun için kaymağını yiyin sessizce ok

Arkadaşlar redline yeni yazılımda ip tv menüsü değişmiş hızlandırılmış ayrıca ilgilendiğiniz kanallar eklenmiş süresi de uzatılmış bilginize.

cıhaz ts 80 dun guncelleme yaptım yenı yazılım vardıye ıptv lıstesı bosaldı hıc kanal kalmadı neden olbılır ustam

dönüşümlerde listeniz silinir sadece aynı marka yazılımlarda liste silinmez

cıhaz hıc donusum yapmadım bu hafta 3 tane aldım malzemecıden tekrar guncelleme yapsam gelırmı acaba

gerek yok sorununu buldum ip tv bölümüne gir ve iptv aktif et
liste gelecektir

tamam ustam cok sagol bırde bu uzatma aktıf kod banada verebılırmısın

cihazı dönüştürürsen oto olarak 2 yıl zshare ve 1 yıllık iptv yükleniyor

ts80 plus buna donusum varmı varsa hangı yazılım atıcagım verebılırmısın

5.3 2014 yeni yazılımı var istersen ekliyim dönüşüm için farklı modellere bakmam gerekiyor

dönüşüm yazılımını buldum uyumlu olanı bot versyon değişimi yapacam olur ama risklidir bu riski göze alırsan yapayım yazılımı denersin cevabını bekliyorum

ver bı yazılımı denıyeyım rısk almadan bu ısler olmaz memolı ustam

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri