Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
romu ve loderi masa üstüne al cihazı arka anahtardan kapa romu loderin üzerine koy çalıştır der çalıştır de ve 2 saniye sonra cihazı arkadan aç yazılımı almaya başşlaycaktır bs cam eklenmiştir
bunlar aynı işlemci 1512 4 veya 2 fark etmiyor yarını bekle istarın orijinal yazılımını vercem bs cam var sen ve tomas 57 abim faydalanırsınız inşallah ben sözümde dururum sela kardeş
ustam hoş geldin ben dönüşümle tiger kulanıyorum verdiyiniz yazılımı 3459 yazılımı usbeyle atabilirmiyiz veya rom bin yapıp usbyle atabilirmiyiz bilginiz icin teşekkürler
rs 232 kaboladan atınız usb den almaz.smiles24arkadaşlar romu loderin üzerine sürükleyim lodrerin üstüne koyun loder kendi açılcak otamatikmen sonra çalıştır der çalıştırı tıklayın makineyi arka anahtardan açın not yazılım atmadan önce cihazı arka anahtardan kapatın...
selam ali hocam dediniz yazılımı yukledik ama bscam aktif olmuyor sürekli yok diye kalıyor ekranda ricam sizden mumkunse eyer ki bscam çalışan yazılım varsa burdan bize sunmanız hizmet ve yardımlarınız için teşekur ederim şimdiden
ustad kolay gelsın son 59 yazılımın yukledım bır turlu server aktıf olmuyor
giriş başarılı diyor cihazı kapatıp actıgımda giriş başarısız dıyor bende 56 yazılımına döndüm
her hangi bir sorun yok
ne yapalım bizde topten izlemeyiz
tahmınıçe yazılımla engellenmiş