gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

djomer

Aktif Üye
kurban birgün bizi yazılımla ucurmayasan puah korkuyom senden kurban

ali aslan

Aktif Üye
ben hiç sinirlenmedim bu güne kadar sinirlenmedim seydamın himmetiyle tek askerde onbaşıyı 3 kişi dövdüğümüz gün hariç

djomer

Aktif Üye
kurban redlıne ts 3000 hd atım ama uydunun ekranında sorun var puah

ali aslan

Aktif Üye
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DOSTLARIM hastam yoğun bakımda ordan çıktım hastane bahçesindeyim bu arada uzman uyducu 59 istanbuldayım buyur adresi ver gelem!!!!

Son düzenleme:

djomer

Aktif Üye
acilen cevap yazarsanız cok sevinirim kurban makinenin önundeki ekranda sıkıntı var

ali aslan

Aktif Üye
ts 3000 istarın 3000 1500 yazılımı atman gerek bu sadece 7500 için vfd ekran led ise olman bende şuan cihaz yok denemedim son yazılımları hala 2 kişi kaldı aktive code için gs cam yani

djomer

Aktif Üye
kafa azcık karıstı siz bize yazılım verecektiniz bu yazılımı yoksa daha verecekmısınız analamadım eyer verdiginiz yazılımsa makinenin önundeki ekren calısmıyor

djomer

Aktif Üye
istarın 3000 1500 yazılımı 1500 makineye atım ama cok fazla özelligi yok mesala http yok makine calıstı kurban bs cam baska özellikleri yok haberin olsun

habib723

Aktif Üye
Iyi herkesin gozu kulagi bu sayfada Ali ustanin verecegi kodlarda ha gayret az kaldi yarin veriyormus... ;-)

habib723

Aktif Üye
Arkadaslar sizlerde de cardsharingde donmalar var mi an itibariyla bende donmalar yasaniyor... bu arada BBC HD kanalinda turkce altyazi seçenegini seciyorum. Ardindan kanalda signal quality gidip geliyor bunun çözümü varsa ustalar lutfen yardimci olunuz..

ancuz02

Aktif Üye
ts

hayırlı günler ali ustam samsatın yeni yazılımı varmı bide ative kodlar ne durumda ustam hürmetler

karantinab

Aktif Üye
Bugun kavusacaz inş. Habib usta redline yeni yaziliminda kanal geçişleri tigerden hizlimi.

habib723

Aktif Üye
Bugun kavusacaz inş. Habib usta redline yeni yaziliminda kanal geçişleri tigerden hizlimi.

walla ustam pek dikkat etmedim ama görüntü kalitesi artırmışlar.

birde şöyle bir kaç ay sonra kendime bir VU+ almayı duşunuyorum ..

karantinab

Aktif Üye
Bu cihazlarin babasi. Para olsa bende düşünüyorum. Bizim cihazda ayagimizi yerden kesiyo iste:) şahin misali

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.