Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
kimse eski yazılım atmasın dikkatli olun eski yazılımların boot versyonları farklıdır ömer arkadaşımız eski yazılım attığı için cihazı yazılım almıyor buna çok dikkat edin arkadaşlar

arkadaşlar cihazında gscam olanlar 1234512345 bu kodu cihazına girsinler her yerde aktif olduğu yazıyor bi denermisiniz

t 7500 ler için usta bu t sersinide çalııoyrdu bu kot hala calışıyormu bilmem

Ts 7500 hd dönüşümlü tiger z serisinde aktif değil saygılar efendim .....
Gs-camlar ne oldu verilecekti son durum ne arkadaşlar

bende eskiden t 7500 cihazımda çalışıyordu ancak ts 7500 aldıgımdan beri hiç aktif olmadı malesef eğer eski makinemin seri numarasını bilsem seri nosunu değiştirecem makinenin

bende ts 7500 dönüşümle tiger kullanıyorum bende aktif 1234512345 kodu girdikten sonro hemen aktif olmuyo olabilir bendede hemen olmadı bağlantıyı acık bırakın biraz bekletin

Ustam acik biraktm hala aktiflesmedi ve hangi yazilimi kullaniyon 34v kac bi bakabilir misin

usta bırakın öğle kalsın cihazlar aynı model aktif olacaktır

Ben ne sansizim ya bende niye açılmıyor. .. su acanlarda srrver setting ayarlarinda hangi paylasimlar aktif edilmis bendekiler engelliyor olabilir

arkadaşlar samsat geand 3472 yazılımı yükledim gürüntü ve kalite kanal geçişleri çok güzel artı iptv de süprizlerde var akadaşlar ali usta yok galiba bilgisı olan varmıdır acaba saygılar

Cenazem vardı alperen gardaşım sizlere ömür vefat etti ankaradayım mekanı cennet olsun

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri