gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

habib723

Aktif Üye
Hayirlisi diyelim

levlevent

Aktif Üye
selamlar memoli usta hayırlı akşamlar bir sorum olucak
bente t7200 var bu t veye ts yazılımlarında neticede sunplus yazılımlarında tüner driver değiştirebiliyormuyuz.
örneğin başka marka yazılım çalıştırdım diyelim ama tüneri kumandası tumuyor yazılımda değişiklik yapabilirmiyiz

memoli1478

Administrator
değiştirilebilir ama malesef o editör elimizde değil şuan sadece emuları açan gerekli düzenleme yapıldıktan sonra emuyu kapatan program var diğeri yok aynen videolarımı izliyorsanız 3328 lerdeki gibi tuner kod değişimleri ve kumanda kodları değiştirilir

levlevent

Aktif Üye
olsaydı güzel olurdu kafayı taktım kurtulamıyorum suan geldiğim notka Q9 OPENBOX model var yazılımı açıtırmayı başardım menüdede gezebiliyorum ama okadar.
tüner-kumada tuşları-eternet entegresi tutmuyor :(
amacımı sorarsan sadece başarmak
emu açan program meraktan soruyorum sunplusa özelmi yoksa edit hex edit programımı

memoli1478

Administrator
sun pluslar için özel bir yazılımdır privatedir sadece arge çalışanları için

bobom

Aktif Üye
sunplus 1502 cipset t sersinin dostum bu cipset kulanan cihaz ve modelleri buulp deneye biliriz poen box kimileri kulanıyor ama sunplus 1512 ile karşıtırma onlar ts serrilerine ait

bobom

Aktif Üye
slm ardaşlar sitemizde arapça bilen ardaşlar gs cam satış şirketinle bağlantı kurabilrseniz biçok gelişmeler var şuan hiç bi serverde çözülmeyen sistemleri yavaş yavaş gs cam şeklinde serverlerine vermeye bşaldılar osn pıhla dish tv ve yakında ..... vereceklerini söylediler iletişim kurabilen olursa burdan bilgi verebilrir

satcafe1981

Aktif Üye
evet arkadaşlar gs cam sahipleriyle arapça bilenlerin konuşması gerek sanırım türkiyey satış konusunda biraz çekiniyorlar bunun sebebi ya redlina firması yada malum platformların baskısı olabilir arapça bilen arkadaşlar bize yardımcı olsunlar ....ayrıca safari sat içöinde ben dün skype üzerinde ingilizce bir görüşme yaptım adamlar ds yakında ama malum full diyorlar görüşmelerim devam ediyor size haber vericem gelişmeleri....

bobom

Aktif Üye
bende skpiden çok nadir cevap veriyolargenelde sitelerine yönlediriyolar şuan test aşaamısında dediler

21huseyin

Aktif Üye
Redline yeni yazılımda t-cam ı kaldırmış tuhaf:) Bir de yeni ip tv kanalı falan yazmışlar sanki izlenecek bir şey eklemişler gibi.Normal uydudan şifresiz izlediğim kanalları ne diye ip tv üzerinden izleyeceksem artık

Son düzenleme:

karantinab

Aktif Üye
Tiger bu aralar çok sessiz yeni yazilim cikardimi ustanin verdigi editli redline yazilimi super ama redlinenin youcam serveri cok gec aciyor tiger daha hizliydi.redline yeni yazilim olsun diyemi yazilim yapar anlamadim. Memoli usta yazilim netlik ve kanal gecis olarak süper tekrar teşekkurler ipde çileği :)

ancuz02

Aktif Üye
ts

redline ts 7500 yeni yazılımı çıkmış 34.79 http güncellemede bılginıze

habib723

Aktif Üye
Memoli ustanın uğraştığı 3472. yazılımı biraz daha kaliteli diyebilirim :)

satcafe1981

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar tiger tüm modellere v3479 yazılım vermiştir http ve usb üzerinden arkadaşlar yazılımlarını güncelleyebilirler....Tiger v3479 yazılımını deneyip sonuçları forumda paylaşalım . Akşam bende cihazı güncelleyip sonuçları açıklayacağım .Çalışan tüm ustalarımıza Hayırlı ve bol kazançlı günler dilerim....

memoli1478

Administrator
benim 3000 ve 7500 serisine uyguladığım all link desteği patch uygulaması yapılmış yazılımlara
yeni ip tv sistemi eklenmiş :)

ahmet21

Aktif Üye
kanal geçiş sorunu giderilmişmi yeni yazılımı atan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz saygılar

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.