Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
tigeri düzelttim ftpden yüklerken sorun olmuş olabilir yazılım gayet satabil

Evet abi bende denedim gayet stabil yeni beşey göremedim ama gören varmı anlatsın bide memoli abi bayadır görüşemiyoz müzsaitsen skype gelirmisin

memoli ustam sorun varmı yazılımda yülememizde sıkıntı olurmu tsk

icam aktif olmuş mavi tuşla aktif edin 15 dakika fişte bırakın yeni tarih atacaktır gayet satabil

ben istar yükledim ıp tv süper hiç takılma yok tv kanalların görüntü kalitesi iyi değil tigerın daha iyi şifreli kanalları 1-2 saniye sonra açıyor ama ıp tv süper

tiger 3496 yazılımında yeni bişeyler varmı arkadaşlar?

ccam daha seri çalışıyor ilgili firma cihazın üstünde duruyor
o_k

redline ts7500 kaç modele dünüşümü oluyor

Memoli Usta daha iyi biliyor kaç tanesine dönüştüğünü ilk sayfa hangilerine döüştüğünü görebilmekteyiz Memoli usta konuyu mesajını görürse cevap verecektir. Birçok cihaza dönüşüyor ve bilemediğimiz bazı cihazlar vardır. ama hepsi denenmemiştir.

10 tane cihaza dönüşür benim gördüğüm daha kapsamlı çalışma yaparsam bu sayı artar

memoli ustam inşallah yeni modellerle yeni dünüşümler bekliyoruz sizden yenilikler herzaman burda olur usta saygılar

memoli ustamız heralde meşgul boş vaktinde bizlere yardımcı olacaktır

evet arkadaşlar meşgülüm ama yeni yazılımlar verecem içlerinde özel paketler olacaktır

ya bu redline ne kadar çabuk data paylaşımından elini çekiyor...iyiki almamışım.bazı cihazlar ek 1 yıllık data veriyor.

almayarak hata yapmışsın bu cihazlar çok değerli bence ve çok ucuz tigerler bunlardan çok daha pahalı ama aynı malzemeyi kullanıyor redline ve çok ucuz

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri