Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
abi istara da gelmiş 3505 ama yükleme yapamadım http uptaden yüklemek istedim ama hata verdi connect fail diyor

ilk sayfada var daha ftpye gelmeden ilk buradaydı zaten ilk mesaja bak

abi benm cihaz ts300 den istar galiba o 7500 için ben nasıl güncelleyecem abi hata veriyor

yazılımları kaldırmışlar forumdaki yazılım 7500 için seninkine olmaz

evet olmuyor abi istar mi kaldırmış yazılımları ondan hata veriyor demekki çok teşekkür ederim abi cevabın için işin rast gitsin abim

ts300 ts3000 ts1000 istar dönüşüm 35.05 yazılımı ilk sayfaya eklenmiştir

memoli ustam 4 lu tünere oluyormu burdaki yazılımlar cevirimli yazılımlar

4lü ve 2 li tüm seriye olur 1nci parti 2nci parti farketmez ts7500 ise at sorun olmaz

Ustalar tiger 35.04 frumda verebilirmisiniz teşekürlr

tiger uydudan update güncelleme yapmıyor vede iptv kanallarını kaldırdı yeni çalışması var galiba konu hakkında bilgisi olan varsa açıklama yapabilirmi acaba kullandığım yazılım 34.98

şimdi tekrar denedim update yapmaya başladı tekrar 35.05 yazılımını indirdim bilginize

Son yazilimda tiger ekstra ne yapmis anlamadim memoli ustanin duzenledigi bi onceki yazilim daha iyi gibi geldi denemek isteyenler v3504u otomatik guncelleyebilrsiniz

memoli ustanın özel tiger yazılımı yazılımların içindeki en iyisi ustamızı takip etmemiz gerekiyor çok emegi var forumda ona teşekkür ederiz

yüklemenize gerek yok extra moviese 2 eklenti gelmiş sadece
yabancı film vs başka özellik olmadığı için foruma ekleme gereği duymadım
yinede yüklemek isteyenler güncellesin

şu redlinede tigerde türksatta beyaz tv de sinyal kesilme olayını bir türlü çözemediler

şu redlinede tigerde türksatta beyaz tv de sinyal kesilme olayını bir türlü çözemediler

Beyaz tv yanılmıyorsam data frekansiyla mi cakisiyor. . Aslinda memoli ustam cozse cozer bu sorunu.. onun elleri dert gormesin..Allah razi olsun... satcafesi ailesini cok seviyorum

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri