Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende redline 3000 modeli var 3531 yaziliminda shutcast diye bi eklenti gelmis ayrica gprs sms diye bi eklenti eklenmis bilginize baska bi degisiklik yok
son yazlım 3532 orjinal yazılımında alman sky de kanallarının bir çoğunu açmıyo ilgili firmaya böyle önemli bir açıklama yapma gereği duydum saygılar herkese
ip linkleri memoli ustad veriyordu... ip tvleri ekleme konusunda v.s yardımcı oluyorduk birbirimize şuan mevcut durumda memoli ustanın eline ulaştıgı gibi iptvler eklenecektir arkadaşlar...
arapsat 26 bein sportlaer var denedinizmi onları samsat 3531 yazılımı verdim kanal listeli yazılım harika hem çok net hemde tiğerden çok hızlıdır dostlar
herkese iyi akşamlar deyerli from üyeleri çoktandır memoli ustanın paylaşımlarını göremıyoruz çünkü ustamız hiç bir zaman desteğini bizden esirgemezdi ama son zamandan sanki ellini biraz çekmiş gibi yada bana öyle gelıyor herkese saygılar
ben herzaman destek veririm arkadaşlar sıkıntı yok önceden iş yerinde işçi olarak çalışıyordum şuan yüksek bir mevkide müdürlüye geçtim ondan dolayı iş yoğunluğu bana sitelerde bulunma fırsatı bırakmıyor dikkat ederseniz sadece geceleri iş dönüşü bulunuyorum
elimden geldiği kadar fırsat buldukça sizlerle ilgilenecem