Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

redline ts1000 27.01 2014 test yazılımı

Emeğiniz için teşekkür ederim. yazılımı rom.bin olarak dosya ismini değiştirerek rs 232 den yükledim.
cihaz Tiger olarak açıldı. Sürüm olarak cihaz bilgileri 1NET_1TN_VFD_258_
z600 v 3.5.21 olarak görünüyor.
Ben tüplü tv den bakıyorum o yüzden hd resim kalitesini söyleyemiyeceğim. AV çıkışındaki resim kalitesi redline eski serilerdeki RL-CS-BR serisi gibi mat bir görüntü var.

IPtv 298 adres olarak göründü. nerdeyse nilsatın hepsi burda. hepsi çalışıyor.
youtube çalışıyor.
server setting içinde iptv , zshare , emu ve satsharing dahili aktif ettim.
hotbird sky italia hariç diğerleri beklemeden geliyor. astra 19 çalışıyor. astra 23 burda çalışmadı.
kablosuz wifide önce çalıştı sonra çözmedi. şimdi kablolu çalıştırıyorum.

Bende youtube çalışmadı'hatalı' diye error verdi.HotBRİD in bir kısmı çalıştı.Sonra çözülmeyen kanala gelince kendini tekrar başlattı.bu kez arayüz görünmedi sevgiler.

dede11 nilsat osnler açıkmı bilgi veririmisin

mhatem2 kardeş polsat kanallarında dediğin oluyor. anteni çıkarmazsan cihaz açılamıyor.

bobom kardeş , ben iptv adreslerinde nerdeyse nilsat kanalları açık dedim. uydudaki nilsatı kastetmedim. mesels mbc1-2*3-4 , diğer mbc ler. Rotana lar , ADSport lar, Turkmen tv , kirkuk tv, osn alyovm,osn cinema1-2, vs vs...seyrediliyor.

ayrıca cihaz her elektrik aldığında yeniyazılım mevcut yüklemek istermisiniz uyarısı geliyor. yükle dediğimizde connection failed uyarısı geliyor.yazılım almıyor. çıkış yapınca ekranda siyah bir çizgi resmin üzerinde kalıyor. menüye girip çıkınca kayboluyor.

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri