Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts40 mega süper ayarlar sorunu

Uzun1970

Aktif Üye
Redline ts 40 mega cihazıma, WiFi anten aldım. Bir yıl youcam üyeliğim var. Ancak süper ayarları açtığımda hepsi kapalı görünüyor va aktif olmuyorlar. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim

konu eski ama cevabı başkaları için vereyim
super ayarları önce fabrika ayarlarına döndürüp sonra aktif ediyorum düzeliyor

Ts 40 mega süper ayarları acmiyorum 6969 olmuyor

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri