Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redlİne ts4000 plus fhd uydu alici

Bu ürün bildiğim kadarıyla server desteği mükemmel.7' dahil seyredebiliniyor diye biliyorum.

MUHTEŞEM fiyatına göre server harika astra hotbirt donmasız çokmemnunum tavsiye ederim
smiles24

Bu ürün bildiğim kadarıyla server desteği mükemmel.7' dahil seyredebiliniyor diye biliyorum.

coolmeen usta hiç birserver artık 7 dereceyi açmaz bu öncelikle bilinsinki insanları yannış yönlendirmeyeyim bu cihazı ilk çıktıgı günlerdealmıştım son derece memnunum en büyük başarısıda xcodex olayıdırki muteşem bişeydir sadece urlport user pası yazıyoruz her hangi birkanal sınırlaması olmadıgından panelde kaç bin kanal varsa karşımızda server olayına gelince şahsen kendim elimde binden fazla cccam oldugundan cccam kulanıyorum test edmek amaçlı youcam kullandım gayet başarılı buldum cihazın fiyatına göre çok çok süper ayrıca 2kere boot a düşdür usb ile sorunun çözülmeside ayrı bi kolaylık kötü yanlarına gelince malesef filim leri izliyemiyorsun oda okadar önemli degil filim derken cihazın kendi içinde bulunan filimlerden bahsediyom

MUHTEŞEM fiyatına göre server harika astra hotbirt donmasız çokmemnunum tavsiye ederim
smiles24

coolmeen usta hiç birserver artık 7 dereceyi açmaz bu öncelikle bilinsinki insanları yannış yönlendirmeyeyim bu cihazı ilk çıktıgı günlerdealmıştım son derece memnunum en büyük başarısıda xcodex olayıdırki muteşem bişeydir sadece urlport user pası yazıyoruz her hangi birkanal sınırlaması olmadıgından panelde kaç bin kanal varsa karşımızda server olayına gelince şahsen kendim elimde binden fazla cccam oldugundan cccam kulanıyorum test edmek amaçlı youcam kullandım gayet başarılı buldum cihazın fiyatına göre çok çok süper ayrıca 2kere boot a düşdür usb ile sorunun çözülmeside ayrı bi kolaylık kötü yanlarına gelince malesef filim leri izliyemiyorsun oda okadar önemli degil filim derken cihazın kendi içinde bulunan filimlerden bahsediyom

yorumlarınız içn teşekkür erderim. beyler

sanırım bu fiyata daha uygun cihaz bulamam.

Son düzenleme:
link verdiğiniz n11 deki vitrin ürünü bana ait direk iletişime geçebilirsiniz
reklam bana ait oldduğu için ürüne yorum yapmayacağım
hernekadar övsem ürünü satıcı malını över konumuna girmeyelim :)

Gün İçerisinde kargoya veriyorum bizi seçtiğiniz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım

Merhaba sipariş vermiş olduğunuz ürün aras kargoya teslim edilmiştir...

Gün İçerisinde kargoya veriyorum bizi seçtiğiniz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım

Merhaba sipariş vermiş olduğunuz ürün aras kargoya teslim edilmiştir...

teşekküredrim kolay gelsin bol kazanclar dilerim.

Bu ürünü DİGİMY ustadan ben aldım ve cok memnunum. Tereddut etmekden özelliklede DİGİMY ustadan alın derim dostlar....

KAHRAMAN ELEKTRONİYE TEŞEKKÜRLER
​
Sayın digimy cihaz elime ulaştı bukadar hızlı gelmesi beni mütlu eti.ayrıca cihaz beklentilerimin çok çok üstunde .Saygılar

ürünümüzden hayır görün, güle güle kullanın,n11.com a giriş yaparak + puan verirseniz memnun olurum
saygılarımla kolay gelsin

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri