gittigidiyor

Redline Ts7500 Hd v3526 orjinal

sertadam

Aktif Üye
usta ben yukledim 35.13 geri döndum değişen hiç bişey görmedim değişen bişey varsa da belki ben görmemişm ola bilir bu yazılim da değişen bişey varmı usata saygılar

21huseyin

Aktif Üye
Eğer şu an şifreleme sistemleri hatalı değilse ben değişen çok şey gördüm tüm serverler pasif olduğu halde kanallar açılıyor yani xshare kodu olmasa bile aktif durumda

21huseyin

Aktif Üye
Yazılımı yükledikten sonra tüm serverleri devre dışı bırakın newcamd üzerine gelin mavi tuşa basıp aktif edin ama içinde server olmasın daha sonra active code seçeneğinden 1000.... yazıp (1 geri kalanların hepsi sıfır) xshare yi açık pozisyonuna getirin kanalların açıldığını göreceksiniz astra 19 badr ve hotbirdde denendi w3 kısmen açılıyor

Son düzenleme:

21huseyin

Aktif Üye
TS7500hd v35.31

35.31 yazılımı çıktı http güncelleme ile güncelleyebilirsiniz

memoli1478

Administrator
yeni yazılımlar ftp ye düşmeden elimdeydi buraya yetişemedim diye yazılımları ekleyememiştim birazdan ekliyorum arkadaşlar

21huseyin

Aktif Üye
Bu redline yeni sürüm çıkarmasa daha iyi olacak habire saçma sapan şeyler ekleyip duruyorlar bu yüzden cihaz kafayı yiyor flashdan bi film izleyeyim dedim 10 defa cihaz yeniden başladı hoş başlayamıyor da fişi çekip bir kaç dakika beklemek zorunda kalıyorum cihazın açılması için bu son redline cihazım bi daha tövbe

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.