gittigidiyor

Redmi G Pro Ryzen Edition oyunculara....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xiaomi, Çin'de yeni oyuncu dizüstü bilgisayarını resmen tanıttı. Redmi G Pro Ryzen Edition adını taşıyan laptop uygun fiyatıyla kullanıcılarını şaşırtacak. Güçlü donanıma sahip uygun fiyatlı bu laptopun gelin detaylarına yakından bakalım.


Hem oyun hem de iş uygun ekran​


Özelliklere ekrandan başlarsak 16 inçlik büyük bir ekran bizleri karşılıyor. Nispeten geniş olan bu yüzey 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe ve 240 Hz yüksek yenileme hızına sahip bir panel kullanıyor. Panel %100 sRGB renk gamını destekliyor. Ekranın maksimum parlaklığı ise 500 nit oluyor.


Bu dizüstü bilgisayarda grafik programları ile çalışmayı planlıyorsanız, 10 bit renk derinliği kesinlikle işinize yarayacaktır. Panelin ayrıca DC karartma ve HDR 400 desteği de bulunuyor.


Redmi G Pro Ryzen Edition oyuncular için geliyor!



Oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen R7-6800H işlemcisinden güç alıyor. 130 W değere sahip 6 GB GDDR6 bellekli RTX 3060 grafik kartıyla birlikte en yeni oyunları sorunsuzca oynayabileceksiniz.


4800 MHz hızında 16 GB çift kanallı DDR5 bellek ve 512 GB PCIe 4.0 SSD depolamasıyla laptop oldukça verimli performans sunabiliyor. Tabii ki, bu kadar güçlü donanımın da etkili bir soğutmaya ihtiyacı bulunmakta. Üretici, dört adet bakır ısı borusu ve iki adet 12V'lık fan kullanıyor.


Zengin bağlantı seçeneği ve uygun fiyat


Laptopun bağlantı noktaları arasında, 100 W Güç dağıtım desteğine sahip bir USB-C bağlantı kablosu, üç adet USB-A 3.2 Gen2 bağlantı noktası, bir adet USB 2.0 bağlantı noktası, Mini DP 1.4, HDMI 2.0, SD kart okuyucu, kablolu kulaklıklar için 3,5 mm ses jakı, Ethernet bağlantı noktası ve güç konektörü bulunuyor. 720p web kamerası ve bir çift 2W gücünde hoparlör de laptopta bulunuyor.


Redmi G Pro Ryzen Edition, fabrikadan Windows 11 işletim sistemiyle yüklü olarak geliyor. Dizüstü bilgisayar 2,66 kilogram ağırlığında ve 28,45 milimetre kalınlığa sahip. Batarya ise 80 Wh gücünde. Laptopun şarj aleti ise 330 W'lık adaptöre ile birlikte geliyor.


Bu güçlü donanıma sahip laptop Çin'de yaklaşık 1 100 € yani 19.992₺ fiyatla satışa sunulacak. Resmi satışları ise Çin'de 15 Eylül'de başlıyor.


Laptop küresel pazara sunulacak mı henüz bilinmiyor ancak Banggood veya TradingShenzhen gibi tanınmış uluslararası e-ticaret siteleri üzernden satın alınabilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst