gittigidiyor

Rizespor'un yeni hocası Uğur Tütüneker!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
KP1bBQ.jpg


15 Şubat 2014 Cumartesi

Rizespor, 5-1'lik zafer sonrası yeni teknik direktörüyle anlaşma sağladı.
Rizesporun yeni hocası Uğur Tütüneker!

Karadeniz ekibi bir süredir görüşme halinde olduğu Uğur Tütüneker'le her konuda anlaştı. Taraflar bu gece gerçekleşen son temasın ardından sözleşme imzalama kararı aldı. Tütüneker'in yarın kente gideceği ve resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Uğur Tütüneker son olarak Torku Konyaspor'u çalıştırmıştı.

Resmi açıklama geldi

Ayrıca Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, "Gaziantepspor maçı sonrası yönetim kurulu toplantısında; Sn. Rıza Çalımbay'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Sn. Uğur Tütüneker'in getirilmesine karar verilmiştir. Çaykur Rizespor’a büyük katkı sağlayacağına inandığımız Sn. Uğur Tütüneker'in Rize için hayırlı olmasını diliyoruz." açıklamasını yaptı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst