gittigidiyor

Roma, salih kararını değiştirdi

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
‘Salih’ gündemiyle özel olarak toplanan Roma Kulübü yönetimi, oyuncuyu ilk yıl kiralamaktan vazgeçti, gelişimini Rudi Garcia’ya bıraktı..

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan Roma ile el sıkışırken, artık iş imzaya kaldı. İtalyan basını 21 yaşındaki futbolcunun pazartesi günü Çizme’ye giderek önce sağlık kontrolünden geçeceğini ardından kendisini sarı-kırmızılı ekibe bağlayan sözleşmeye imza atacağını duyurdu.

Başkentin köklü kulübü oyuncunun geleceğiyle ilgili ise karar değişikliğine gitti. Roma ilk yıl genç yıldızı İtalya’da başka bir kulübe kiralamayı düşünüyordu. Hem oyuncunun ülkeye alışması hem de AB dışı oyuncu kontenjanı nedeniyle bir başka kulübe kiralama olasılığının yüksek olduğu belirtiliyordu.

Ancak Romalı idarecilerin dün yaptıkları toplantıdan Salih’in takımda kalması yönünde görüş çıktığı ve kararın değiştiği öğrenildi. Oyuncunun, teknik direktör Rudi Garcia yönetiminde, kiradakinden daha iyi bir gelişim geçireceğinin düşünüldüğü için bu yönde bir karar alındığı belirtildi.

Milliyet
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst