gittigidiyor

Rowell 16000 fhd 1.73 yazılımı

imytar66

Aktif Üye
Katılım
21 Eki 2012
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
buca
s.aÖncelikle slmlar yardima ihdiyacim var bende rowell 1600 hd cihazvar suan 3 cihaz var bi cihazda herhangi bi sorun yok diger bi cihazda astra 19 uydusundaki kanalarda takilma var bir diger cihazda ise astra 19 hic acmiyor busonlar var ne yapmamiz gerekiyor hic sorun olmayan cihazi yeni aldim softcam hatasi olabilirmi yarimci olursaniz cok sevinirim bire bu yeni yazilimi neren nasil indire bilirim lutfen yardim edin
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst