Serverı kapatıp açın bunun için f1>000 basıp pacth devrede yazacak açıksa f1> 000 pacth disable yazacak bu şekilde açıp kapatın serverı ...kablosuz usb wiless kullanıyorsan fabrika ayarlarına çevirdiğinde ağ şifren silinir tekrar girmen gerekir.cihazın ip alıyormu bakın alıyorsa test amaçlı yotuba girin bağlanıyorsa modemi ve cihazı kapatıp açın. yine olmadıysa server resetleyin..server resetlemeden sonra yapacağınız ayarlar aşağıdaki bölümden bakabilirsin....yazılımı yükledikten sonra ne yaptıysam serveri aktifleştiremedim lütfen yardım
forumda anlatılan tüm ayarları yaptıysanız server aktif olmuyorsa aldığınız yere götürün tabii.bu arada hediye serverınız 1 yılı doldurmadı değilmi?.eğer 1 yıl dolduysa server aktif olmaz...iyi geceler.
yazılımla alakalı bir durum değil.SİSTEM AYARLARINDA SİSTEME GİR UpnP CLIENT off ise on yap...ip ayarlarında mavi tuşa bas otomatik ip alsın...cihazı modemi tekrar kapatıp aç.yine düzelmediyse 1.ci servere gel g-shareyi seç ve serverı resetle.usta sürem bitmedi 05.05.2013 aldığım yere götürdüm o da yapamadı 2-3 kez yazılım yükledik gene olmuyor acaba nerede hata yapıyoruz....
yazılımla alakalı bir durum değil.SİSTEM AYARLARINDA SİSTEME GİR UpnP CLIENT off ise on yap...ip ayarlarında mavi tuşa bas otomatik ip alsın...cihazı modemi tekrar kapatıp aç.yine düzelmediyse 1.ci servere gel g-shareyi seç ve serverı resetle.
bundan bir kaç evvel bu olay bir müşterimin cihazının başına geldi 3 gün uğraşatık belki yüz defa serverı resetledik burda anlatığım uygulamaları yaptık olmadı en son tekrar serverı resetledik cihaz serverler aktif oldu..