gittigidiyor

Ryan Donk veda etti....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Galatasaray Kulübü, Kasımpaşa ile sözleşme imzalayan eski futbolcusu Ryan Donk için veda mesajı yayımladı.
Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "155 maçta Galatasaray forması giyen, 6 kez kupa sevinci yaşayan ve attığı kritik gollerle, takımımızın elde ettiği önemli zaferlerde imzası bulunan Ryan Henk Donk'a verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yıllık 2.5 milyon euro'luk maaşı nedeniyle kulübün yollarını ayırmak istediği Ryan Babel, flaş bir paylaşım yaptı. 34 yaşındaki Hollandalı yıldız, "Evime gidiyorum" paylaşımını yaparak merak uyandırdı. Babel'e eski kulübü İngiliz temsilcisi Fulham'ın talip olduğu iddiaları ortaya çıktı....Keşke gitse de takım sırtından bir yük daha atsa....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst