gittigidiyor

Sabri gerçeğini açıkladı !

suvekum

Aktif Üye
Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak Olağanüstü seçimde Duygun Yarsuvat'ın listesinde yer alan Abdürrahim Albayrak basın mensuplarıyla öğle yemeğinde biraraya geldi.

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Albayrak, Sabri Sarıoğlu konusunda çarpıcı bir bilgi verdi. Albayrak, Ünal Aysal'ın Sabri'yi kendilerinin olduğu dönemde de kadro dışı bırakmak istediğini söylerek bunu engellediklerini itiraf etti.

Albayrak böylece seçilmeleri durumunda Sabri'yi affedeceklerinin sinyalini verdi.

Abdürrahim Albayrak ayrıca, her iki adaydan da yönetimde yer alması için kendisine teklif yapılmasının hatırlatılmasının üzerine de "Biz ekip olarak görev almak istedik, bireysel olarak çalışma içine girmedim. Yalman, benim için önemli bir isim. Beni, Galatasaray Kulübü'ne üye yapan kişi ancak Duygun Yarsuvat'ın önerisini kabul ettim. Galatasaray böyle bir dönemden geçerken yapılan öneriyi asla geri çeviremezdim. Galatasaray'da görev alınmaz, görev verilir." ifadelerini kullandı.

Milliyet

Sabri gerçeğini açıkladı !

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.