gittigidiyor

Şampiyonlar Ligi 2.tur eşleşmeleri belli oldu

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
Avrupa’nın en çok ilgi gören futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nin merakla beklenen 2.tur kuraları çekildi ve eşleşmeler belli oldu. Futbol severleri birbirinden zorlu karşılaşmalar bekliyor. İşte haberin detayları..

B grubunda mücadele eden Beşiktaş’ın son maçta Dinamo Kiev’e talihsiz bir şekilde elenmesinin ardından Türk temsilcisinin kalmadığı Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu kuraları çekildi. Arsenal, Leicester City, Napoli, Juventus, Barcelona, Atletico Madrid, Monaco, Borussia Dortmund gruplarını lider olarak tamamladıkları için seribaşı yer aldılar.

İlk maçların 14-15 ve 21-22 Şubat 2017 rövanş maçlarının 7-8 ve 14-15 Mart 2017 tarihlerinde oynanacak olan 2.tur eşleşmeleri şu şekilde oluştu;



Manchester City – Monaco

Real Madrid – Napoli

Benfica – Borussia Dortmund

Bayern Münih –Arsenal

Porto – Juventus

Bayer Leverkusen – Atletico Madrid

PSG – Barcelona

Sevilla – Leicester City​
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst