gittigidiyor

Şampiyonluk koşusu

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de konuk olduğu Gaziantepspor deplasmanından 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-Lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri; 11. ve 34. dakikalarda Emanuel Emenike, 76. dakikada ise Moussa Sow attı.
fft104mm2846855.jpg
Spor Toto Süper Lig’deki Gaziantepspor Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde bitirdi. 10. dakikada Kuyt’un uzun pasında Binya ve Stankevicius ikilisinin arasından sıyrılan Emenike, ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1 33. dakikada Emenike, Binya’nın göğsüne çarpan topu iyi takip etti. Emenike, rakibinden dönen topu plase vuruşla filelere gönderdi: 0-2. Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.Fenerbahçe, etkili oyunun ikinci yarıda da sürdürdü. Sarı-Lacivertliler, 76. dakikada farkı 3'e çıkardı. Topu ceza sahasına kadar süren Moussa Sow, şık bir plaseyle ağları havalandırdı, skoru 3-0'a taşıdı.

Kadın ve çocuklardan büyük ilgi
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunun, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Gaziantepspor’a verdiği bir maç seyircisiz oynama cezasını onaylaması nedeniyle karşılaşmayı kadınlar ve çocuklar izledi. Karşılaşmaya iki takımın taraftarları büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar saatler önce stada gelerek takımlarına destek verdi. Karşılaşma öncesi Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, jandarmanın kuruluşunun 175’inci yıl dönümü dolayısıyla hakemlere çiçek takdim etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst