Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

SAMSAATHD 700(ts 7500)

habib723

Aktif Üye
s.a

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler...

Mevcut TS7500 hd uydu alıcısını samsat HD700 e çevirdim... Daha önce hiç çevirmemiştim.. öncelikle kalitesini sorgulamayacam çünkü görüntü kalitesini gayet beğendim... Ancak süper ayarlardan ip tv bölümünde yanılmıyorsam ilk defa bu yazılımı kullanacağım için bana ip tv kullanıcı adı vermesi gerekirdi ancak fabrika ayarlarına çevirdim tekrar ip tv ye baktım hiç bir şekilde değşmedi.. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum .. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler..

smilies37smilies37smilies37smilies37smilies37smilies38smilies39smilies38smilies39

ne gibi degisiklik var menude.data calisiyormu cihazda.w3 data aktifmi xusb olmadan.

benim x usb zaten takılı o şekidle bir kaç kanal acık öyle datadan

Ustam xusb siz de açtığını gördüm... Ayrıca satsharing ve red cam ikiside aynı anda aktif etkisi avr mı9 bilmiyorum.. Hem uydudan hem de netten çözüyor...

ip tv kullanıcı adını otomatik vermesi gerekmezmi benmi yanlış biliyorum...

Samsatin hangi sürümünü attıniz xca
m aktifmi

xcam 3531 de aktifti 3597 mi
ne attım orda aktif deil

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri