gittigidiyor

Samsung Galaxy A5

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Samsung’un geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu Galaxy A5 modeli akıllı telefonunun halefi olduğu düşünülen SM-510F model numaralı yeni ürünü geçtiğimiz günlerde SIG’den Bluetooth sertifikasını almıştı. Cihaz şimdi de popüler benchmark uygulamalarından GFXBench’in veritabanına girdi.

GFXBench’in tespit ettiği teknik özelliklere bakılırsa akıllı telefona 1.6 GHz’de görev yapan dört adet Cortex-A57 ve dört adet Cortex-A53 işlemci çekirdeği içeren Samsung Exynos 7 Octa SoC’si güç veriyor. 5.2 inç genişlikli ekran 1920 x 1080 piksel çözünürlük değerine sahip. 2 GB RAM ve 16 GB kapasiteli dahili depolama birimi tercih edilmiş. 13 MP çözünürlüklü ana kamera ile ön kısımda selfie çekimler için 5 MP kamera görev bekliyor. Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi versiyonunun kurulu olduğu Samsung SM-510F’de Bluetooth, GPS, WiFi ve NFC bağlantıları mevcut.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst