gittigidiyor

Samsung Galaxy A9 Pro

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya







Samsung’un şu ana kadar ki en yüksek pil kapasitesine sahip olacak modeli olan A9 Pro, tüm özellikleri ile tekrardan karşımıza çıktı. Akıllı telefonu elinden düşürmeyenler için üretilmiş olan cihazda 5.000 mAh kapasitesine sahip batarya yer alıyor. Yaklaşık olarak 3 güne kadar kullanım ömrü sunacak olan A9 Pro, 6 inçlik Full HD çözünürlük sunan ekran ile kombine edilmiş durumda. Dahili 32 GB ve ayrıca microSD kart desteğini de kullanıcılara sunacak olan Samsung A9 Pro, 4 GB sistem belleği ve Snapdragon 652 işlemcisi ile performans ve depolama konusunda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Android’in güncel sürümü 6.0 ile çalışacak olan cihaz 540 Dolar’dan satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst