gittigidiyor

Samsung Galaxy A9

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Samsung’un uygun fiyatlı ve orta segmente hitap eden A serisi akıllı telefonları her geçen gün satış rakamını arttırıyor. Samsung ise A serisi akıllı telefonlarının satışından memnun kalmış olacak ki A serisi akıllı telefonlarını geliştirerek tekrardan satışa sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde size Samsung A3, A5 ve A7 modellerinin geliştirilerek tekrardan kullanıcılara sunulacağının bilgisini aktarmıştık. Bugün ise A serisinin en üst modeli olacağına dair söylentiler yayılan Galaxy A9 modeli, GeekBench’te karşımıza çıktı. SM-A9000 model numarasıyla karşımıza çıkan Galaxy A9’un bununla birlikte bazı özellikleri de yeniden onaylanmış oldu. Görünüşe göre Galaxy A9, Snapdragon 620(MSM8976) yonga setiyle gelecek. Bununla birlikte cihazın GeekBench performans sonuçları ise hiç de kötü görünmüyor. Zira cihaz GeekBench’in tek çekirdek testinde 1,446 puan, çok çekirdek testinde ise 4,134 puan almayı başarmış.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst