gittigidiyor

Samsung Galaxy Note 5

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Samsung’un şimdilik en güçlü akıllı telefonu olan Galaxy Note 5 modeli büyük bir ilgi görüyor ve özellikle S Pen kalemi ile kullanıcılara kolay kullanım sağlıyor. Üretici firma kullanıcılar için daha fazla depolama alanı ve performans sunacak olan Galaxy Note 5 modelinin bir üst versiyonu olan Galaxy Note 5 Winter Edition modelini ortaya çıkardı. Tasarım ve boyut olarak kardeşi Note 5 ile aynı olan Galaxy Note 5 Winter Edition, asıl gücünü arka kapağının altında yer alan 3.000 mAh kapasitesinde olan bataryası, 8 çekirdekli Exynos 7420 yonga seti ve dahili 128 GB depolama anında gösteriyor. Android 5.1 ile çalışacak olan Note 5 Winter Edition daha sonra 6.0 Marsmallow güncellemesi ile yoluna devam ediyor. İlk olarak Güney Kore’de daha sonra ise diğer ülkelerde satışa sunulması beklenen yeni akıllı telefonun fiyatı ise yaklaşık olarak 2,500 TL olacağı yönünde.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst