gittigidiyor

Samsung Galaxy Note 7 Fiyatı ve Özellikleri!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung Galaxy Note 7 Fiyatı ve Özellikleri![/h][h=2]Samsung tarafından kıyasıya son olarak sunulan cihaz Galaxy Note 7 modeli olurken cihazın Türkiye'deki satış fiyatı da netlik kazandı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-note-7-turkiye-de-kac-para-olacak.jpg
Samsung son modelleri ile dünya genelinde oldukça ilgi görürken markanın yeni kozu Samsung Galaxy Note 7 oldu. Yeni modeli ile piyasada yeniden yüksek satışları hedefleyen Samsung, Galaxy Note 7 modeli ile birlikte pek çok Avrupa ülkesinde ve pazarlarda yer alacak.
::. Galaxy Note 7 Özellikleri ve Fiyatı .::
Türkiye'de de satışa çıkacak olan modelin özellikle ön sipariş döneminin başlamasıyla birlikte kaç para olacağı da netlik kazanmış durumda. Uzun zamandan beri telefon modelinin fiyatının ne olacağı merak edilirken yaşanan bu gelişmenin ardından Türkiye'de cihazın satışı ile ilgili tüm soru işaretleri de giderildi.
Hepsiburada.com’da Satılacak
Şu anda ön sipariş dönemi başlayan cihazın 19 Ağustos tarihi itibariyle kullanılabileceği belirtilirken Samsung Galaxy Note 7'nin Türkiye satış fiyatı 3.999 TL. Hepsiburada.com üzerinden satışa çıkartılan cihaz üstelik yüzde 11 gibi bir indirim ile sunulacak. Bu bakımdan cihazı diğer mağazalardan almak isteyen kişilerin daha yüksek bir fiyat ödemesi gerekebilir.
Hepsiburada.com üzerinden daha erken sürede satın alınabilecek cihaz için sadece gümüş ve siyah renkleri mevcut. 30 Ağustos tarihi itibariyle Samsung tarafından resmen satışa çıkarılacak cihazların ardından kullanıcılar istediğin renkteki cihazı alabilecek.
Samsung Galaxy Note 7 Özellikleri
5.7 inç 2560x1440 Super Amoled Kıvrımlı Ekran
Gorilla Glass 5 teknolojisi
Exynos ve Snapdragon 820
4 GB
12 MP arka kamera
5 MP ön kamera
3500 mAh batarya
64GB depolama
Android 6.0 Marshmallow
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst