gittigidiyor

Samsung, Galaxy S8 Modelinde Büyük Ekranlar Kullanacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Samsung, büyük ekranlarla Galaxy Note fanatiklerini S8 modelinde geri kazanmak istiyor.[/h]Samsung’un yeni üst seviye modelleriyle ilgili söylentiler akmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung’un 2017 modelleri için daha büyük ekranlar kullanmayı planladığı iddia edilmişti. Samsung, Note 7 ile hayal kırıklığına uğrattığı kullanıcıları geri kazanmayı hedefliyor gibi görünüyor.
Planlanan modeller şöyle:

  • Samsung Galaxy S8 SM-G950 5,7 inç ekranlı
  • Samsung Galaxy S8 SM-G955 6,2 inç ekranlı
Buradaki önemli nokta, yeni modellerin büyüyen ekranlara rağmen boyutlarının aşırı büyümeyecek olması. Samsung bunun yerine cihazlarda kullanılmayan yerleri mümkün olduğunca azaltmak ve ekranları modellerin ön yüzeyinin tamamına yaymak istiyor.
Bunun için Home düğmesi daha önceki yerinde bulunmayacak ve alt ve üst taraftaki kenarlar da belirgin bir şekilde küçülecek. Ekranın böylece ön yüzeyin neredeyse %90’ını kaplaması bekleniyor.
Her iki modelin de curved Edge tasarımına sahip olması muhtemel. Resmi olarak da başka değişiklikler de duyuruldu. Cihazın daha şık bir tasarıma ve çok daha iyi bir kameraya sahip olması bekleniyor. S8’de ayrıca yapay zekalı bir asistan olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst