gittigidiyor

Samsung Galaxy Z Flip 4 sökme videosu şaşırttı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu ayın başlarında, Samsung Galaxy Z Flip 4, çizilme, yanma ve (bükmeye) dahil olmak üzere bazı zorlu 'dayanıklılık testlerinden' geçirildi. Cihaz testlerden başarı iel geçse de bazı problemler ortaya çıktı. Örneğin katlanma sırasında patlama sesleri geliyordu ve geriye doğru büküldüğünde tam olarak kapanmıyordu.


Bu kez cihaz farklı bir test videosunda karşımıza çıktı. Bu videoda cihaz sökme testine tabi tutuldu ve patlama seslerinin nedeni anlaşılmaya çalışıldı. Videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz. Cihazda ekran, metal bir plaka üzerine oturduğu için, sökme işlemleri nispeten daha kolay gerçekleşiyor.




Sökme videosunu izlerseniz ana kamera sensörünün ultrawide ile karşılaştırıldığında ne kadar büyük olduğunu ve menteşenin Flip 3'lerle karşılaştırıldığında ne kadar farklı olduğunu görebilirsiniz. Ne yazık ki, içeriden bakıldığında bile, her şey oldukça iyi göründüğü için, bükme testi sırasında meydana gelen patlama seslerine neyin sebep olduğu net değil. Sökme işlemlerinin ardından cihaz tekrar toparlandığında cihaz sorusuz bir şekilde çalışırken görüntüleniyor.


Katlanabilir cihazlar son dönemlerde gittikçe popüler hale gelmiş durumda. Bu kapsamda Güney Koreli teknoloji devi de bu pazarda iyi bir yere sahip. Ancak diğer markalar da kendi katlanabilir cihazları ile sektörde iyi bir yer edinmeye çalışıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst