gittigidiyor

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Galaxy Z Fold 3, adından da anlaşılabileceği gibi markanın katlanabilir akıllı telefon serisinin 3. nesil modeli. Firma bu modelde kullanıcı görüşlerini inceleyerek katlanabilir deneyimi ve dayanıklılığı önemli ölçüde iyileştirdi. Lansmanda duyurulan bir diğer katlanabilir akıllı telefon Z Flip 3 ve Z Fold 3 5G, IPX8 derecelendirmesini destekleyen ilk katlanabilir akıllı telefonlar olarak dikkat çekiyorlar. Bu sertifikaya sahip cihazlar 1,5 metre derinlikteki tatlı suda 30 dakikaya kadar dayanabiliyorlar.


Samsung, Galaxy Z Fold 3 5G ile katlanabilir akıllı telefon modellerinde ilk kez S Pen desteğini kullanıcıların beğenisine sunmuş oldu. Telefon kullanıcılara 2 tür S Pen sunuyor: S Pen Fold Edition ve S Pen Pro. Ek olarak cihaz 7,6 inç boyutunda ve 120 Hz yenileme hızına sahip Infinity Flex ekrana sahip. Ayrıca çerçevesi, zırhlı alüminyumdan üretildi. Bunun yanında çizilmelere ve düşmelere karşı koruyan Corning Gorilla Glass Victus ile kaplandı. Telefonun selfie kamerası tarafında da dikkat çekici bir durum mevcut. Cihaz 4MP’lik bir ekran altı selfie kamerasına sahip. Arka tarafta ise 12 MP ana, 12 MP ultra geniş açılı, 12 MP telefoto kameralar bulunmakta.


Z Fold 3 5G gücünü Snapdragon 888 yongasından alıyor ve 12 GB RAM ile geliyor. Depolama tarafında ise 256 GB ve 512 GB kapasite seçenekleri sunuyor. Akıllı telefon enerjisini 4400 mAh kapasiteli ve 25W hızda şarj olabilen bataryadan alıyor.


Cihaz; Güney Kore, ABD ve Avrupa ülkelerinden başlamak üzere 27 Ağustos’ta piyasaya çıkacak. 12 GB + 256 GB varyantı 1799 dolar, 12 GB + 512 GB varyantı ise 1899 dolardan satışa çıkacak. S Pen Fold Edition ayrı olarak 49 dolara, S Pen Pro ise 99 dolardan satışa sunulacak.

HWP
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,193
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bu katlanabilir telefonlar bir türlü tam randımanlı olmadı. Olsa bile yapısı gereği, sıkça arızalanacığını tahmin ediyorum.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst