gittigidiyor

Samsung j7 prime root güncel yöntem bu yöntem tavsiye edilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
AMSUNG J7 PRİME ROOT GÜNCEL YÖNTEM BU YÖNTEM TAVSİYE EDİLİR

Samsung j7 prime root 2. yöntem yukarıdaki yöntemi denemeyin öncelikle vereceğim dosyaların içinde bat uzantılı dosya mevcut bilgisayarda antivüüs varsa kapatın aksi halde siler bat uzantılı dosya komut işlevini aktif etmek için kullanılmıştır.


Güvenip veya güvenmemek size kalmış öncelikle telefonda kesinlikle usb hata ayıklama ve oem kilidi aktif olsun daha sonra indirdiğiniz root ve cwm recovery dosyasını indirin ve ayıklayın usb driver ları bilgisayara kurun ADB USB sürücüleri de kurup yükleme bittikten sonra telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayın mtp bağlantısı yapın bağlantı kutusu açıldığında telefonda bu cihaza her zaman izin ver kutucuğunu işaretliyorsunuz


Şimdi root cwm recovery klasörünü açın 1-EnterDownloadMode.bat komutunu tıklayın siyah cmd ekranını çıkacak telefonunuz kapanıp download mod olacaktır.Burada telefonu yeniden başlatıp usb hata ayıklama kutucuğunu kontrol edebilirsiniz kapanma ihtimaline karşı ( 3 reboot komut ) neyse tekrardan download mod olarak açabilirsiniz 1. numaralı komut telefonu downloadm mod olarak açar şimdi klasör içinde odin programını yönetici olarak çalıştırın .

image.php


Odin programı resimdeki örnekte olduğu gibi açılacaktır. Auto reboot ve f reset all yazan yerdeki kutucukları kaldırın ap yazan yere root klasör içindeki SM G610 CWM REOVERY Dosyanı seçin odin programı telefonu algıladığında com yazan yerde numara çıkacaktır.Tek yapmanız gereken start diyoruz ve cwm recovery yükleme işleminin bitmesidir pass yazısı çıkınca recovery yüklenmiş olacaktır.
ROOT İŞLEMİ Telefonu kapatın recovery modu komut dosyası ile yapmayın kendiniz yapın ses açma+güç+home tuşlarına beraber basılı tutun telefon recovery olarak açılacaktır. USB kablosu ile telefonu bilgisayara bağlayın root klasörünün içinde ROOT.BAT komut dosyasına tıklayın ve supersu root yüklenmiş olacaktır. Son olarak 3 numaralı reboot.bat komut tuşlayıp telefonu yeniden başlatın


NOT: Bu yöntem g610F VE G610M Modelelri için geçerlidir.



ADB DRİVER

ROOT/CWM RECOVERY

samsung j7 prime usb driver indir

>>SAMSUNG GALAXY J7 - (DİREKT İNDİR)<<
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst