gittigidiyor

Samsung UFS Kartlarıyla 10 Saniyede 5 GB Transfer!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Samsung UFS Kartlarıyla 10 Saniyede 5 GB Transfer![/h][h=2]Samsung tarafından veri depolama ve transferi konusunda geliştirilen yeni UFS kartlar, hızlı veri transferi sağlıyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
samsung-ufs-kartlariyla-10-saniyede-5-gb-transfer.jpg
Samsung tarafından özellikle Samsung marka cihazlarda kullanılmak üzere hazırlanan yeni sistem kartlar UFS olarak adlandırıldı. Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan bu cihazlar ile birlikte Samsung’un microSD yerine UFS kullanımının önünü açtığı görülürken, teknolojinin özellikle yüksek bir maliyet getireceği de konuşuluyor. Buna karşın veri transferi konusunda sağlanan hız, UFS’yi oldukça ön plana çıkarıyor.
5 GB Transfer 10 Saniyede Tamamlanıyor!
Yeni teknoloji ile birlikte 10 saniye içerisinde 5 GB’lık bir verinin tamamen aktarılabildiği görülürken, transfer konusunda Samsung önemli bir avantaj sağlıyor. Zira 3D ya da benzer görüntü teknolojileri film gibi arşivlerin yüksek boyutlarda olmasını sağlarken, bu tip verilerin transferinde Samsung’un yeni teknolojilerinin kullanılması büyük bir avantaj sağlayacak.
1 saniye içinde 530 MB’lık bir transferin yapılabildiği kartlar, bu bakımdan hızlı veri transferi ve veri işleme imkanı sağlıyor. Yeni teknolojinin kullanılması konusunda ise yapılan açıklamalara göre yeni telefon modelleri ile kullanım mümkün olacak. Uyumlu telefonların üretilecek olması ile birlikte UFS’ye geçiş yapılabilecek.
Yeni teknoloji aynı zamanda microSD kullanımını da azaltabilir. Zira kullanıcılar için çok daha hızlı bir aktarım, yüksek ücretlere karşın her zaman tercih edilen bir özellik olacaktır.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst