gittigidiyor

samsung uh 6470 dreambox

esomemo

Aktif Üye
arkadaslar oncelikle hepinize merhaba ben tv mi yeni aldim samsung uh6470 benim sorum sudur dreambox kutusu almayi dusunuyorum bu kutuyu almadan tv mi sadece 6 aylik veya 1 senelik server alarak dreambox varmis gibi kullanabiliryim? yada hd bi dreambox mu almam gerekio birazcik aydinlatirsaniz cok.mutlu olurum..

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
almış olduğunuz ürün smart tv iptv izleyebilirsiniz fakat cccam server kullanamazsınızbunun için dreambox kamosonic1512 gibi ürünlerden almanız gerekmektedir
dilerseniz,dreambox 800hd sim3 2.el 250 tl bir yıl cccam hediye ederim

esomemo

Aktif Üye
peki anladim iptv ile *** tv izleyebilirmiyiz bulundugunuz yer nerwsidir

esomemo

Aktif Üye
anladimda dreambox da illegal deilmi cccam.server sonucta para karsiligi paylasim olmuyormu

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
siz sanırım forum kurallarını okumadınız ve yukarıda kayan yazı duyuruyu okumadınız yasal olmayan türk platform yok bizde, ayrıca konusu mesajı yasaktır, birdaha konu üzerinde ağırlık verirseniz forumdan uzaklaştırılırsınız

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.