gittigidiyor

Samsung, yeni soundbar modellerini tanıttı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
samsung-sound-dfzn-cover-8fnu_cover.jpg.webp




Samsung, kısa bir süre önce HW-Q ve HW-C serisi soundbar modellerini duyurdu. Şirket, Hindistan gibi pazarlarda zaten S serisi modellerini satışa sunmuştu. Şimdi ise Kuzey Amerika pazarında yeni birkaç soundbar modeli duyurdu. Bu lansmanlar, miniLED teknolojisi ile donatılan yeni 98 inçlik 4K Q80Z TV'nin duyurulmasından sadece birkaç gün sonrasına denk geldi.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un amiral gemisi soundbar modeli HW-Q990C, Dolby Atmos destekli surround ses teknolojisi ile mükemmel bir ses dinleme deneyimi sunmayı hedefliyor. 11.1.4 kanal ses sağlayan bu model, Samsung TV hoparlörleri ile senkronize olabilen çok kanallı performansı ile dikkat çekiyor. Q Symphony 3.0 teknolojisi ile geliştirilmiş ses kalitesine sahip olan model, aynı zamanda ses kontrolü ve WiFi veya SmartThings cihazı aracılığıyla da kontrol edilebilir. HW-Q900C modeli, kablosuz Dolby Atmos ile 7.1.2 kanal sunarak, geliştirilmiş derinlik ve netlik sağlar.


HW-Q800C
modeli de Dolby Atmos'i desteklerken, 5.1.2 kanala sahip olup, oda bazlı ses profillerini uyarlayabilme özelliğine sahip. Ayrıca HW-Q700C, HW-Q600C ve HW-Q60C modelleri de Q Symphony teknolojisi sunuyor. Bu soundbarlar, diyalogları optimize eden Adaptif Ses ve oyun deneyimini geliştiren Oyun Modu Pro gibi kullanıcı dostu yenilikleri de içeriyor.

Q serisine ek olarak, Samsung HW-C450 ve HW-C400 modellerini içeren C serisi soundbarlarını da duyurdu. İlk model, 2.1 kanallı bir soundbar ve bası tek bir dokunuşla geliştirebilen bir subwoofer ile birlikte geliyor. C serisi soundbarlar, Bluetooth ile televizyonlara sorunsuz bağlanabilir ve Oyun Modu, Adaptif Ses Lite ve gece otomatik ses azaltma gibi kullanışlı özelliklerle donatıldı.

S serisi soundbarların yanında, yeni soundbar modelleri de eklenmeye devam ediyor. Bu modeller arasında yüksekliği ve derinliği 2 inçten az olan yeni HW-S800B Ultra İnce Soundbar bulunmaktadır. Bu model, kompakt form faktörüne rağmen minimalist bir tasarım sunuyor ve Dolby Atmos destekli 3.1.2 kanal sağlıyor. Diğer taraftan, oda içerisinde sorunsuz bir şekilde uyum sağlamak üzere tasarlanan standart HW-S800B modeli bulunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst