gittigidiyor

Samsung'dan In-Traffic Reply uygulaması!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
in-traffic-reply-uygulamasi-1493246747.jpg


Araba kullanırken veya bisiklet sürerken kullanıcıların en fazla problem yaşadığı konuların başında, akıllı telefonlarına gelen mesajların meydana getirdiği dalgınlık yer alıyor.
Gelen mesajın veya bildirimin önemli olabileceğini düşünen kullanıcıların büyük bir bölümü, kendini gelen mesaja bakmak zorunda hissediyor.
Kullanıcıların bu problemden kurtulmasını ve araç kullanırken sadece yola odaklanmasını sağlamak isteyen Samsung, yeni geliştirdiği In-Traffic Reply uygulamasını duyurdu!
Samsung, In-Traffic Reply uygulamasını duyurdu!

Telefonda yer alan sensörler sayesinde sürüş halinde otomatik olarak etkinleşen In-Traffic Reply uygulaması, herhangi bir arama veya mesaj geldiğinde karşı tarafa otomatik olarak araç kullandığınızı bildirecek.


traffic-reply.png

Karşı tarafa standart olarak ' Araç kullanıyorum, şu anda cevap veremiyorum ' mesajını gönderen uygulama, bu mesajı değiştirebilmenize veya mesaj yerine animasyonlar tercih edebilmenize imkan tanıyacak.
Samsung'un halen üzerinde çalıştığı In-Traffic Reply uygulaması, en geç Mayıs ayının sonuna kadar Google Play Store'da yerini almış olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst